Anasayfa » Organizasyon » ŞANLIURFA Organizasyon » Urfa da Sünnet Düğuünü HAYALİM ORGANİZASYON

Urfa da Sünnet Düğuünü HAYALİM ORGANİZASYON


Bahcelievler mh. Kiz meslek lisesi karsisi

Telefon1: 05435352526

Telefon2: 04143160663

Fax: 04143160663

Web: urfadugun.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurulduğumuz günden beri amacımız seçkin kadromuzun katkı ve çalışmaları ile en iyiye ulaşmak olmuştur.

Uluslar arası standartlara uygun çalışmalarla yüksek kalite,yüksek güvenlik ve ileri teknoloji Gerçekleştirilen çalışmalarımız her türlü organizasyon işlerinde geniş çalışma alanı bulmuştur. Firmamız kuşaktan kuşağa bilgi ve tecrübe aktararak alanında tecrübeli, eğitimli konusunda Uzman çalışanları ile üstün başarıyı yakalamış ve yurtiçi hizmetleri ile global bir çalışma alanı yakalamıştır.

Vizyonumuz;
Her zaman yeniliklere açık,dürüstlük ve yapılan işi dünya standartlarında,en başarılı ve verimli şekilde Gerçekleştirmektir.Stratejimiz;Kurumsal bir şirket olarak oluşturduğumuz sistem dahilindeki ekip çalışmasıyla en başarılı projelere imza atmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Sünnet Düğünü
Misyonumuz; Kurulduğumuz günden beri amacımız seçkin kadromuzun katkı ve çalışmaları ile en iyiye ulaşmak olmuştur. Uluslar arası standartlara uygun çalışmalarla yüksek kalite,yüksek güvenlik ve ileri teknoloji Gerçekleştirilen çalışmalarımız her türlü organizasyon işlerinde geniş çalışma alanı bulmuştur. Firmamız kuşaktan kuşağa bilgi ve tecrübe aktararak alanında tecrübeli, eğitimli konusunda Uzman çalışanları ile üstün başarıyı yakalamış ve yurtiçi hizmetleri ile global b





Misyonumuz;
Kurulduğumuz günden beri amacımız seçkin kadromuzun katkı ve çalışmaları ile en iyiye ulaşmak olmuştur.

Uluslar arası standartlara uygun çalışmalarla yüksek kalite, yüksek güvenlik ve ileri teknoloji Gerçekleştirilen çalışmalarımız her türlü organizasyon işlerinde geniş çalışma alanı bulmuştur. Firmamız kuşaktan kuşağa bilgi ve tecrübe aktararak alanında tecrübeli, eğitimli konusunda Uzman çalışanları ile üstün başarıyı yakalamış ve yurtiçi hizmetleri ile global bir çalışma alanı yakalamıştır.

Vizyonumuz;
Her zaman yeniliklere açık, dürüstlük ve yapılan işi dünya standartlarında, en başarılı ve verimli şekilde Gerçekleştirmektir.Stratejimiz;Kurumsal bir şirket olarak oluşturduğumuz sistem dahilindeki ekip çalışmasıyla en başarılı projelere imza atmaktadır.










Adres: Bahçelievler Mah. 2.Sokak Urfa Apt. No:3  Şanlıurfa  Merkez  63100  


Telefon: 0 414 316 06 63
Fax: 0 414 316 06 63
Metin Doğan Gsm:  0 543 535 25 26 
Gamze Yüce Gsm : 0.530 820 18 92
Web: http://www.hayalimorganizasyon.com
Facebook: http://tr-tr.facebook.com/pages/Hayalim-Organizasyon/155331007850775

Email: hayalimorganizasyon@hotmail.com

 

 

 

Hayalim Organizasyon Kategorileri
Düğün Organizasyonu , Sünnet Organizasyonu , Fuar Organizasyonu , Nişan Organizasyonu , Müzik Organizasyonu , Kongre Organizasyonu , Açılış Organizasyonu , Doğum Günü Organizasyonu , Parti Organizasyonu , Davet Organizasyonu , Piknik Organizasyonu , Sünnet Düğünü Organizasyonu , Süsleme Organizasyon , Video Fotoğraf Çekimi , Havai Fişek Organizasyonu , Gelin Yürüme Yolu , Masa Sandalye Süsleme , Gelin Buketi , Gelin Arabası , Kurumsal Organizasyon , Mezuniyet Organizasyonu , Lansman Organizasyonu , Balon Süsleme Giydirme , Alışveriş Merkezi Süsleme , Sahne Dekorasyonu Firmaları , Festival Organizasyonu , Bayi / Acenta Toplantıları , Basın Buluşmaları , Konferans ve Seminerler , İş Yemekleri , Şirket Dönem Değerlendirme Toplantıları , Gala Yemek Organizasyonları , Sanatçı Organizasyonu , Volkan Şov , Kına Gecesi Organizasyonu ,

#Sunnet organizasyonu #Sunnet kiyafeti #Sunnet sekeri #Sunnet tahti #Sunnet malzemeleri


Benzer Firmalar