Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » GAZİANTEP Ambalaj Genel » AKPINAR GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ

AKPINAR GERİ DÖNÜŞÜM TESİSİ


: 2.Org.San.Böl.Doğu Cad. 3 nolu Sok. No:9 Başpınar/GAZİANTEP

Telefon1: 03423371058

Telefon2:

Fax: 03423371059

Web: www.akpinargeridonusum.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:10 | Memur:0 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Akpınar Geri Dönüşüm 1996 yılında kurulmuştur. Çevreyi koruma ve temizleme amacıyla Gaziantep ilinde kurmuş olduğumuz toplama merkezinde Hurda plastik,Polip,Halı kenarı ,halı saçağı,üstüpü,drezin hurdası ve hertürlü tekstil,Plastik atıklarını toplayarak geri dönüşüme ve ülke ekonomisine kazandırılmasında önemli yatırımlar yapmaktayız.
Ambalaj atığı işleme kapasitemiz otomatik press ile 150 ton/gün dür. Tesisimiz kapalı 5.000 m2 ve toplam 10.200 m2 dir.Firmamızın Çevre ve Orman Bakanlığından ambalaj atıkları Toplama-Ayırma tesisi lisansı (TAT) bulunmaktadır.

Firmamız bu konuda bulunduğu bölgede öncü sayılabilecek kuruluşlar arasındadır.


Hızlı hizmet kadromuz,tecrübeli personellerimiz ve toplama araçlarımızla herzaman hizmete hazır olduğumuzu belirtmek istiyoruz.

Hep beraber daha temiz,ferah ve sağlıklı bir ülke için çevreye zarar verecek önemsenmeyen tekstil atıklarımızı yeniden geri dönüşüme kazandırarak ülke ekonomisine katkıda bulunmaya davet ediyoruz


Ürün ve Hizmetler


karton
Akpınar Geri Dönüşüm 1996 yılında kurulmuştur. Çevreyi koruma ve temizleme amacıyla Gaziantep ilinde kurmuş olduğumuz toplama merkezinde Hurda plastik,Polip,Halı kenarı ,halı saçağı,üstüpü,drezin hurdası ve hertürlü tekstil,Plastik atıklarını toplayarak geri dönüşüme ve ülke ekonomisine kazandırılmasında önemli yatırımlar yapmaktayız. Ambalaj atığı işleme kapasitemiz otomatik press ile 150 ton/gün dür. Tesisimiz kapalı 5.000 m2 ve toplam 10.200 m2 dir.Firmamızın Çevre ve Orman Bakanlığından amb
karton, plastik, oyma, eritmelik, naylon, kenar, saçak, elyaf

#karton #naylon #plastik #oyma #eritmelik


Benzer Firmalar