Anasayfa » Enerji sektörü » » ENEL A.Ş.

ENEL A.Ş.


Demircikara Mah. Burhanettin Onat Cad. Oral Apt. B Blok No:117 Kat:2 Daire:8 ANTALYA/MURATPAŞA

Telefon1: 444 1 856

Telefon2:

Fax: (0242) 322 25 61

Web: www.enel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ENEL
Bir Teknoloji Firması…
ENEL, Kesintisiz Güç Kaynağı (KGK) alanında Türkiye’de ve Dünya’da ilklere imza atan bir teknoloji firmasıdır. Türkiye’de ilk trafosuz KGK’yı üreten ENEL, 300kVA trafosuz-IGBT doğrultuculu KGK üreterek dünyada da bir ilke imza atmıştır.
1988 yılında kurulan ENEL; şarj cihazları, motor sürücüleri, güç kaynağı, redresör gibi cihazlar üretmeye başlamış, KGK teknolojisinin ortaya çıkmasıyla 1998 yılında KGK tasarımı ve üretimi yapmaya başlamıştır. 2003 yılında hala üretim yapmakta olduğu fabrikaya taşınan ENEL kadrosu gün geçtikçe büyümüş, yoğun Ar-Ge ve üretim çalışmalarıyla son teknolojiler denenmiş ve başarıyla uygulanarak Türkiye ve Dünya’da KGK sektöründe söz sahibi bir marka haline gelmiştir.
Türkiye’de KGK pazarının büyük bölümüne sahip olan ENEL; aralarında İngiltere, Fransa, Almanya, İspanya, Polonya, Ukrayna, Danimarka, Macaristan, Yunanistan, gibi ülkelerin bulunduğu Avrupa ülkelerine ve Azerbaycan, Hindistan, Pakistan, İran, Suriye, Nijerya, Sudan, Avustralya, Şili, Brezilya gibi 50’den fazla dünya ülkesine Türk teknolojisini ihraç etmektedir. KGK teknolojisini yakından takip eden ve uygulayan ENEL, dünyada söz sahibi KGK üreticileri ile yarış içindedir.
Azim ve enerjisini meraklı, yetenekli ve genç mühendislerinden, kalitesini ve güvenilirliğini deneyimli mühendislerinden alan ENEL Ar-Ge takımının çalışmaları sonucu, eski teknolojili analog, trafolu, hantal, geniş yer kaplayan, düşük verimli KGK yerini dijital, trafosuz, hafif, daha az yer kaplayan ve yüksek verimli son teknoloji KGK’lara bırakmıştır. Güç sistemlerine yasal zorunluluklardan dolayı eklenen kompanzasyon ve harmonik filtre panolarına bu teknoloji ile ihtiyaç duyulmamakta, düşük yatırım ve işletme maliyeti, yüksek güvenilirlik ve yüksek verimle çalışma ile kısa sürede değerini karşılamaktadır.
650VA-300kVA tek sistemden oluşan geniş ürün aralığı ve paralelleme yöntemi ile 1800kVA güç değerlerine ulaşan KGK sistemleri ile ENEL Kesintisiz Güç Kaynakları bütün bölge ve şehirlerde hizmetinizdedir.
Türk teknolojisi ve yerli üretime olan güveninizin artması dileğiyle ENEL’den tüm Türkiye ve Dünya’ya…
ENEL Kesintisiz Güç Kaynakları müşterisi her zaman son teknolojiyi kullanır…


Ürün ve Hizmetler

KESİNTİSİZ GÜÇ KAYNAKLARI (UPS)

# # # # #


Benzer Firmalar