Anasayfa » Gümrük » İthalat ve İhracat » İSTANBUL Gümrük » Eyuboğlu Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği

Eyuboğlu Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği


Acıbadem Çiftlik Sok.Ortaklar Apt. No 8C Kadıköy İstanbul

Telefon1: 02163258104

Telefon2: 05323779335

Fax: 02163258104

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1982 yılında stajyer olarak mesleğe adım atan , (o zamanki adlarıyla) öncelikle gümrük komisyoncu yardımcısı ve gümrük komisyoncusu ve daha sonra değişen adıyla gümrük müşaviri olan, kendi sektörlerinde (otomotiv,elektrik,kimya,tekstil) lider firmalara hizmet vererek tecrübe sahibi olan ve 60 sayılı Tebliğ ile başlayan süreçte, 4458 sayılı Gümrük Kanunu’na ve ilgili mevzuatlara uygun olarak Gümrük Müsteşarlığı tarafından ‘’ Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri ‘’olarak yetkilendirilen Ünal Eyuboğlu tarafından kurulan EYUBOĞLU Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği, konularında yetkin çalışma arkadaşları ile hizmet veren bir şirkettir.
EYUBOĞLU Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği, Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği Uygulamaları çerçevesinde kurumsal müşterileri için analitik düşünerek doğru çözümler sunar ve Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri Ünal Eyuboğlu öncülüğünde çalışma arkadaşları ile birlikte önce insan diyerek işine ve müşterilerine saygılı olur.
Sürekli değişen ve gelişen Dünya’da güncel kalan ,yeniliğe açık ve kaliteli hizmeti ön planda tutan , güvenilir olma özelliğini yitirmeden sektöründe öncülük yapma amacı güden bir şirket olmak EYUBOĞLU Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği’nin temel amacıdır.


Ürün ve Hizmetler

Marka olabilmek ve kurumsallaşabilmek için uzun bir yol kateden şirketlerin profesyonel yöneticileri her konuda bilgi sahibi olabilirler.
Ancak şunu da çok iyi bilirler ki, her konuda bilgi sahibi olmanın yanı sıra, şirketleri için konusunda uzman mali denetçilere ve hukuk danışmanlarına da gereksinimleri vardır.
Nasıl ki mali ve hukuki konular da bir uzmana gereksinim duyuyorlarsa , uluslararası lojistik süreçlerini kontrol altında tutmak için de konusunda yetkin bir Yetkilendirilmiş Gümrük Müşaviri’ne gereksinimleri olduğunu bilirler..
Çünkü , Gümrüklere ilişkin konular da en az Mali ve Hukuki konular kadar önemlidir.. Hatta bu konularda ortaya çıkabilecek telafisi olanaksız hatalar , şirketlerini çok ağır yaptırım ve cezalar la karşı karşıya bırakabilir.
Özellikle marka değeri yüksek olan, ismini ve piyasadaki güvenilirliğini korumayı hedefleyen şirketler, Gümrük makamlarına ve ilgili mevzuatlara karşı sorumluluklarını doğru bir şekilde yerine getirmek için uzman desteğinden yardım almanın öneminin farkındadırlar.
Tüm bunların yanısra;
Türkiye dış ticaretinin hızla ve büyük ölçüde genişlemesiyle birlikte Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği uygulamasından önceki sistem, artık sayıları ve işlem hacimleri giderek çoğalan antrepolardaki gümrük işlemlerinin ve diğer tespit işlemlerinin daha etkin şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlamıyordu.
Gümrük Müsteşarlığı, gümrük süreçlerini modernleştirme ve Avrupa Birliği standartlarına yaklaştırma amacıyla 19/01/2008 tarihinde 60 sayılı tebliği yayınladı. Tebliğde antrepo ile ilgili düzenlemelerin yanı sıra, bazı ekonomik etkili rejim konusu eşyaya ilişkin tespit işlemleri ile ihracat işlemlerindeki A.TR, EUR1 belgelerinin dönemsel mevzuata uygunluğu hakkında yapılacak tespit türleri de belirlendi.
60 sayılı tebliğle birlikte Türkiye’de, aslında benzerleri dünyada daha önceden de mevcut olan, Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği dönemi başlamıştır.
Bu nedenle yetkilendirilmiş gümrük müşaviri.
Peki neden biz ?
Çünkü,
EYUBOĞLU Yetkilendirilmiş Gümrük Müşavirliği, alanıyla ilgili konulara hakim , sorunları iyi analiz ederek profesyonel çözümler üreten, işine ve işini yaptığı kurum ve kişilere saygılı ve ilkelerinden ödün vermeden kaliteli hizmeti ön planda tutan , teknolojik avantajları kullanarak sürekli gelişen bir çözüm ortağıdır.

# # # # #


Benzer Firmalar