Hepsi Gold


kapalıçarşı emirhan alt kat no:27

Telefon1: 05326459150

Telefon2:

Fax:

Web: www.hepsigold.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

hepsigold.com | Hakkımızda
hepsigold.com 1994 yılında kurulmuş olup mücevherat sektöründe faliyet göstermektedir.
hepsigold.com, ürün çeşidi belirlerken tüketicilerin ihtiyaçlarını ve onlardan gelen talepleri göz önünde bulundurur. Bu hedef doğrultusunda, dünya üzerindeki benzerlerini ve dünyadaki
trendleri yakından takip ederek kendini sürekli yeniler.
hepsigold.com, ürün çeşitliliğini müşterilerinin ihtiyaç ve beğenilerine göre geliştirirken kaliteyi her zaman ön planda tutar. Yapılan detaylı araştırmalar sonucunda, talepleri karşılayan en uygun fiyatlı,kaliteli ürünleri belirler.
hepsigold.com, verdiği kalite,müşteri odaklı yaklaşım, sürekli gelişim ve çalışanlarından müşterilerine kadar hissettirdiği dürüstlük çerçevesinde yaşam tarzı ve mücevher konusunda piyasanın öncüsü ve en iyisi olmayı hedefler.
hepsigold.com, etiket fiyatına kredi kartı ile vade seçeneği yaparak müşterilerine kolay imkanlar sunmaktadır.
Kurulduğumuz günden itibaren, müşteri memnuniyetini ve alışverişi bir keyfe dönüştürmeyi hedefledik.
Fırsat ürünlerimiz, siz müşterilerimizin bol çeşit, fiyat avantajı, uygun ödeme koşulları ve iyi hizmet aracılığıyla, ihtiyaçlarına kolay ulaşabilmelerini sağlar.

VİZYONUMUZ
Türkiye’de,dünya standartlarında mücevher yapan lider kuruluş olmak ve mücevher pazarını geliştirmek..

MİSYONUMUZ
Değişen alışveriş dinamikleri doğrultusunda, müşterilerimizin beklentilerine ve ihtiyaçlarına en uygun ürün ve hizmetleri, doğru zamanda sunmak.

TEMEL İLKELERİMİZ
Müşteri için iyi ve doğru olana yönelik çalışmak,
Sadelik,
Samimiyet,
Dürüstlük,
Sürekli gelişim.
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN
Günümüzde e-ticaret sistemlerinin yaygınlaşması ile Kredi Kartı ile dolandırıcılık oldukça fazla görülmektedir. Firmamız sizin kredi kartınız ile kesinlikle ilgilenmez. Size duyduğu güveni siparişiniz hiçbir ödeme koşulu olmaksınız üretir ve kargolar. Ürünü teslim aşamasında ödemenizi yaparsınız. Tüm ürünler Faturalı ve garanti belgesi ile gönderilir.

DİĞER SİLERİMİZ
www.ilkyuzuk.com
www.kolyen.com
www.sekiztaki.com


Ürün ve Hizmetler

yüzük, küpe, kolye, bileklik, üçlütakim, inci, set, gümüş taki, bilezik, alyans, kelepçe, çocuk takilari, tektaş, 8 ayar takı, kolye altın, yüzük modelleri, bileklik fiyatları, takı modelleri altın, 14ayar altın, bileklik altın modelleri, altın küpe, altın yüzük, tek taş yüzük, tek taş yüzük fiyatları, altın kuyumculuk, altın kolye, altın kolye modelleri, altın kolye fiyatları, kolye fiyatları altın, yüzük fiyatları altın, altın bileklik, altın bileklik fiyatları, bileklik altın, mizu, goldstore, mortaki, zenpirlanta, gulaylar, altinbas, atasay, altinsepeti, hepsiburada, favori, bilezikci, altinsarrafi, jival, goldstore, kocakgold, altinalalim, ejoya, altinsepeti, melisgold, kuyumcu, goldas, tektas, aris, mydiamond, gimora


#yüzük,küpe #kolye,alyans #bileklik,bilezik #tektaş,çocuk takı #sekiz ayar takı


Benzer Firmalar