Turkish Technic Inc


Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Atatürk Hava Limanu B kapısı 34149 Yeşilköy / İstanbul

Telefon1: 02124659008

Telefon2:

Fax: 02124659008

Web: www.thyteknik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1912
Çalışan Sayısı:3000 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

THY Teknik A.Ş.
Kurulduğu günden itibaren uçaklarının bakımını Türkiye’de, Türk insanının emeği ve teknik birikimi ile gerçekleştiren THY Teknik, Teknik ünitelerine her dönemde yatırım yaparak büyütmüş, dünyadaki gelişmelere paralel hareket etmiştir.

Modern işletme anlayışı doğrultusunda, kendi içinde bütünlük gösteren büyük ünitelerin bağımsız organizasyonlara dönüştürülmesi uygulamasını benimseyen THY Teknik, verimlilik artışı sağlamak, sektörel gelişmeleri zamanında yakalamak ve daha fazla müşteri uçağına kaliteli hizmet verebilmek amacıyla dünyadaki örnekleri gibi teknik ünitelerini ayrı bir tüzel kişilik olarak yeniden yapılandırmıştır.
23 Mayıs 2006 tarihinde %100 hissesi THY Teknik A.O.’ya ait olarak kurulan THY Teknik A.Ş. kısa sayılacak bir sürede ünitelerini yapılandırarak HABOM başta olmak üzere, THY Teknik’in başlattığı tüm projeleri aynı titizlikle sürdürmektedir.

Üretici firmalarla yapılacak ortak girişimlerle bakım-onarım pazarından ülkemizin daha fazla pay alabilmesi için projeler geliştiren THY Teknik, 75 yıllık Türk Hava Yolları kurumsal kültürünü ve yeni kurulmanın heyecanını bir arada yaşayarak büyümesine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

1. Bakım/Uçuş Emniyeti
Bakım/Uçuş emniyetini herşeyin üstünde tutarak her zaman güvenilir hizmet ve ürün sunmak.

2. Müşteri Odaklılık
Müşteri beklentileri doğrultusunda ürün ve hizmet sunarak müşteri memnuniyetini sağlamak; müşteri şikayeti oluşması durumunda bu şikayetin objektif bir şekilde giderilmesi için güven, şeffaflık, tarafsızlık, gizlilik, erişilebilirlik, bütünlük, eşitlik ve duyarlılık ilkelerine uygun olarak gerekli tüm tedbirleri almak.

3. Kalite Yönetim Sistemi
Kaliteli hizmet anlayışını ön planda tutarak kalite yönetim sisteminin benimsenmesini sağlamak ve etkinliğini sürekli arttırmak.

4. Etkin Yönetim
Çalışanlar arasında iletişim, uyum ve iş birliğini arttırarak, yetki ve sorumluluk bilinci içerisinde şirket amaç ve hedeflerine belirlenen stratejiler çerçevesine ulaşmak.

5. Sürekli Gelişim ve Verimlilik
Kurum sadakati ve takım ruhunu en üst düzeyde tutarak planlama, bilgi ve teknoloji esaslı yaklaşımlarla sürekli gelişen bir organizasyon olmak.

6. İş Sağlığı ve Güvenliği
Şirketin tüm faaliyetlerinde insan ve çevre faktörlerini esas alarak iş sağlığı ve güvenliği prensiplerine mutlak riayeti sağlamak.

7. Çevre Bilinci
Çevre koruma ve geliştirme bilincinin tüm çalışanlar tarafından benimsenmesini sağlamak.

8. Standartlara ve Kurallara Uyum
İyi bir mesleki ve teknik uygulama ile beraber tüm personelin ulusal ve uluslararası kaide ve kurallar ile şirket prosedürlerine mutlak uyum ve desteğini sağlamak.

9. İnsan Faktörü
İnsan faktörü prensiplerine uygun olarak çalışmak.

10. Denetleyicilerle İşbirliği
Tüm personelin SHGM, diğer otorite, şirket ve müşterilerin kalite denetleyicileriyle işbirliği içinde olmasını sağlamak.

11. Raporlama
Personelin bakımla ilgili olay/hataların raporlanmasını teşvik etmek.

12. Kalibrasyon Hizmetleri
Kalibrasyon hizmetlerini, müşteri ile mutabık kalınan şartlarına ve ISO 17025 standartlarına uygun olarak, uluslararası kabul görmüş metotları uygulayarak kaliteli, hatasız ve güvenilir düzeyde sunmak.

# # # # #


Benzer Firmalar