FAVORİDUŞ


KARADENİZ MAH. 1138 SOK NO 11

Telefon1: 2124779765

Telefon2: 2124779765

Fax:

Web: www.favoridus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bünyesinde bulunan paslanmaz çelik atölyesi , Kumlama ve desen atölyeleri sayesinde Türkiye\`nin ve Bursa\`nın en çok ürün çeşitliliğine sahip firmasıdır. Paslanmaz çelik profiili duşakabin modellerinden krom nikel kaplama profilli ürünlere ; cam ürünlerden akrilik ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.
Bunların yanı sıra özel tasarım ve her ölçüde duşakabin imaltı sunan firmamız \`Duşakabin yapılamayan yere FAVORİ duşakabin yapılır\` sloganıyla her türlü çözümü müşterilerine sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


DUŞAKABİN TEKNE
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 1- Duş teknelerimiz %100 akrilik plakalardan üretilmiştir. 2-Duş teknelerimiz 21 cm yüksekliğinde panellidir. 3-Duşakabinlerimiz lüx seri temper camlıdır. 4-Duşakabinlerde kullanılan aksesuarlar tamemen yerli üretimdir. 5-Ürünlerimizin tamamı kendi imalatımız olup,tüm ürünlerimiz firmamız garantisi altındadır. 6-Ürün seçimi yaparken banyonuza uygun ölçüde seçim yapınız,ölçü almadan ölçü alma tekniklerini incelemenizde fayda vardır. NOT: Ürün montajı işi bilen kişiler tara
Deneyimlerimiz sonucunda öğrendiğimiz bazı detayları ve bilgileri siz müşterilerimiz ile paylaşmak isteriz.
İlk olarak duşakabin hakkında :
Duşakabinin amacı duş yaparken sıçrayan suyun duş alanı içinde tutulmasıdır. Duşakabinlerin hepsinde hareketli sistem olduğundan temizlik esnasında dışarıya su kaçması mümkündür. Aynı zamanda her duşakabin tazzikli su tutulması durumunda su kaçırır. Bu durumda önemli olan ve bakılması gereken yerler duşteknelerinin kenarlarından su çıkmamasıdır. Bunun içinde en iyi yöntem kenarçıtası tabir edilen plastik çıtalardır. Bu çıtalar sayesinde silikonlar gözükmez ve iyi şekilde sızdırmazlık sağlanır.
Duşakabin temizliği hakkında :
Duşakabininizi temizlerken asidik yada kireç çözücü özelliği olan kimyasallar kullanmayınız. Bu tarz kimyasallar duşakabine zarar verir. Bunun yerine duşakabin camlarındaki ve profillerin üstündeki lekeleri herhangi bir kimyasal kullanmadan sadece (elma) sirkesini suya katarak temizleyebilirsiniz.
Kararan silikonlar hakkında :
Duşakabin sektöründe çeşitli silikonlar kullanılmaktadır. Yalnız duşakabinde kullanacağınız silikon mutlaka anti-bakteriyel olmalıdır. Anti-bakteriyel özellik silikonun içinde ve üstünde mantar yada küf oluşmamasını sağlamaktadır. Akvaryum silikonları kesinlikle kullanılmamalıdır. Çünkü akvaryum silikonları balıklara ve yüzen canlılara zarar vermemesi için nötr olarak imal edilir. Aynı zamanda anti-bakteriyel silikonları daha uzun ömürlü olması için çamaşır suyu gibi keskin kimyasallar ile temizlememenizi öneririz.
Giderden su gitmemesi hakkında :
Duşteknelerinde kullanılan giderler standart giderlerdir.Yalnız giderden tahliye edilen suyun miktarı musluktan akandan az ise duşteknesi içinde birikme meydana gelebilir. Buna sebep olabilecek bazı kusurlardan bazıları şunlardır :
Giderin borusu koku gelmemesi için S şeklinde monte edilir.Bu esnada boru katlanırsa tahliye edilen suyun miktarı azalır.
Zemindeki açık olan gider borusunun daha önceden inşaat pislikleri ile tıkanmış olması suyun tahliyesine engel oluyo olabilir.
Zemindeki giderin yapılması esnasında kullanılan boruların çaplarının az olması yada yanlış bağlantı sorunları bu tarz bir sıkıntı yaratabilir.

#DUŞAKABİN #KABİN #DUŞTEKNE #HİDROMASAJ SİSTEM #KOMPAKT SİSTEM


Benzer Firmalar