YAŞAR ELEKTROMEKANİK


AKDENİZ SAN.SİTESİ 5004 SOK.NO:134 KEPEZ-ANTALYA

Telefon1: 02423119739

Telefon2: 02422217405

Fax: 02423119739

Web: www.buharmatik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaşar Elektromekanik buhar üreteçleri imalatına 2009 yılında başlamıştır. İlk prototip ürününü 2010 yılında Sera Otel/Antalya spa işletmesinde buhar jeneratörü olarak kullanıma sunmuştur. Bir süre sonra KOSGEB desteğini de arkasına alarak ar-ge çalışmalarına hız kazandırmıştır.
Buharmatik, yıllar süren çalışmalar sonucunda günümüz teknolojileri kullanılarak geliştirilmiş, kaliteli, verimli, güvenlik önlemleri arttırılmış, arıza olasılığı minimize edilmiş, tasarımıyla bakımı kolay ve kısa süren, kullanıcısına yıllarca sorun yaratmadan çalışacak bir cihaz haline getirilmiştir.

Yaşar Elektromekanik imalatını ve satışını yaptığı Buharmatik cihazları ile farklı sektörlere hitap etmektedir.
Buharmatik SPA markasıyla SPA-Wellnes Sektörüne hitap etmekte, SPA tesislerindeki buhar odalarında buhar jeneratörü olarak kullanılmakta, buhar üretme teknolojisiyle hızla rezistanslı cihazların yerini almaktadır.

Ürünlerimiz, HVAC(ısıtma, havalandırma, iklimlendirme) sektöründe de nemlendirici ve ısıtma amaçlı olarak kullanılmaktadır. Buharmatik HYGRO markasıyla sektöre sunduğumuz bu ürün piyasada kullanılan ithal elektrot boylerli nemlendiricilerle rekabet edebilecek teknolojiye sahiptir. Ekonomik ve hızlı sıcak buhar üreten ürünümüz, hijyenik nemlendirme cihazları kategorisinde yer alan tek yerli üründür.
Havuz suyu ısıtma sistemlerinde de kullanılabilen Buharmatik, üretilen buharın ekonomik, hızlı ve verimli olmasından dolayı tercih edilmektedir. Bu sistemlerde üretilen buhar, eşanjörün girişlerine bağlanmakta, çıkışlarından ise direk havuz suyu geçirilmektedir. Bu sistemle tonlarca havuz suyu diğer ısıtma yöntemlerine göre çok daha hızlı ve ekonomik ısıtılmaktadır. Kullanıcısına, üretilen buharın veriminin yüksek, maliyetinin düşük olması sebebi ile diğer havuz suyu ısıtma sistemleriyle kıyaslandığında ekonomik ve hızlı çözümler sunmaktadır.





Ürün ve Hizmetler


BUHAR ODASI JENERATÖRÜ
 SPA TESİSLERİ İÇİN ÜRETİLMİŞ, AĞIR VE UZUN ÇALIŞMA ŞARTLARINA DAYANIKLI BUHAR ODASI JENERATÖRÜ  ŞEBEKE/ÇEŞME SUYU İLE ÇALIŞABİLME ÖZELLİĞİ  PASLANMAZ ÇELİK ELEKTROTLARLA (REZİSTANSSIZ) BUHAR ÜRETİMİ  KİREÇLENMEYİ GECİKTİRİCİ YIKAMA PROGRAMI  KOLAY TEMİZLENEBİLEN TERMOPLASTİK BOYLER  PASLANMAZ ÇELİK KABİN  TÜM PARÇALARI KAPSAYAN 2 YIL GARANTİ
SICAK BUHARLI NEMLENDİRİCİ
 EKONOMİK, HIZLI, HİJYENİK SICAK BUHAR  KLİMA SANTRALİ YANINDA VEYA İÇİNDE OEM OLARAK ÇALIŞABİLME  SİLİNDİR SAYISI ARTTIRILARAK İSTENİLEN KAPASİTEDE BUHAR ÜRETİMİ  FAN ÜNİTESİ İLE DİREK ORTAMI NEMLENDİRME  KİREÇLENMEYİ GECİKTİRİCİ YIKAMA PROGRAMI  ON/OFF HİGROSTAT VEYA NEM SENSÖRÜ KONTROLÜ  HAVUZ SUYU ISITMA SİSTEMLERİNDE EKONOMİK, HIZLI ÇÖZÜM  ŞEBEKE/ÇEŞME SUYU İLE ÇALIŞABİLME ÖZELLİĞİ  TÜM PARÇALARI KAPSAYAN 2 YIL
SPA&SAUNA VE BUHAR ODARI İÇİN BUHAR JENERATÖRLERİ İMALATI
İKLİMLENDİRME&NEMLENDİRME&KLİMA SANTRALLERİ İÇİN HİJYENİK SICAK BUHARLI NEMLENDİRİCİ İMALATI

Buhar Jeneratörü ve Buharlı Nemlendirici Cihazı imalatlarımızla birlikte aşağıda belirtilen sektörlerde de satış ve satış sonrası teknik destek hizmetleri vermekteyiz.
SPA
 Buhar Odası Ekipmanları
 Sauna Ekipmanları
 Tuz Odaları
 Aroma Terapi Odası Ekipmanları
 Hidromasaj Küvetleri ve Jakuziler
 Duş Sistemleri
 Macera Duşları, Kova Duşlar, Rhassaul Duşlar
 Masaj Yatakları, Isıtmalı Yataklar
 Kar Odaları, Kar/Buz Çeşmeleri
HVAC / HAVUZ
 Havuz Suyu Isıtma Sistemleri

#buhar jeneratoru #buhar makinasi #sauna buhar #buharli nemlendirici #sıcak buhar


Benzer Firmalar