Anasayfa » Spor Tesisleri » Spor » İSTANBUL Spor Tesisleri » Turk Airsoft Spor Merkezi

Turk Airsoft Spor Merkezi


başıobüyük yolu no :10

Telefon1: 5427602280

Telefon2:

Fax:

Web: www.turkairsoft.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye’nin ilk Airsoft Extreme Spor Merkezi TurkAirsoft.com’a hoş geldiniz!

2011 yılında Airsoft Sporunu Türkiye \`de yaygınlaştırmak , Airsoft Sporuna artı değer katmak ve spor severlerin ihtiyaçlarını en geniş ürün yelpazesi ve en iyi hizmet kalitesiyle karşılamak , yeni sporcular ortaya çıkmasına vesile olmak için yola çıktık.

Hayallerimiz hedeflerimizden de büyüktü; Türkiye \`de Airsoft Sporunu tanıtma fikrini bir adım öteye taşımalı, hizmet anlayışımızla fark yaratmalıydık.

Bu hayalimizin peşinde koşarken dünyanın çeşitli ülkelerindeki teknolojik ve gelişmiş ürünleri kalıcı bağlantılar kurarak müşterilerimize tanıtmak ve sahip olmalarına katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Airsoft Extreme Spor sahalarımızla Türkiye \`de bir ilki başardık ilk Airsoft spor sahasını Türkiye \`ye kazandırdık , aktivitelerimiz ile sporumuz yaygınlaşmakta

Bugün Airsoft Spor Malzemeleri ve Airsoft saha işletmeciliğinde ciddi adımlar atarak Airsoft Sporu ile müşterilerimizi karşılaştırmanın verdiği haklı gururu yaşıyoruz.

Bizi takip etmeye devam edin yeniliklerle buluşmanız bir tık kadar ileride.

Airsoft Nedir ?

Airsoft askeri çatışma simülasyonudur. Oyunun askeri senaryosuna göre kişiler takımlara ayrılarak senaryonun gereğini icra ederler. Airsoft oyunlarında kullanılan ekipmanlar ve silahlar gerçeklerinin kopyasıdır. Airsoft silahlara replika adı verilmiştir.


Ürün ve Hizmetler


Airsoft Etkinliği 09:15 -11:00 Rezervasyon - Türk Airsoft Arena
09:15 - 11:00 ETKİNLİK 60TL YERİNE 55TL / KİŞİ BAŞI 10 ya da daha fazla oyuncu 55.00TL / kişi başı 20 ya da daha fazla oyuncu 50.00TL / kişi başı TÜRKİYE `NİN İLK AIRSOFT MERKEZİNDE HEYECAN DOLU BİR GÜN SİZLERİ BEKLİYOR Airsoft Extreme Sporuyla tanışmaya hazırmısınız . Şirket çalışanlarınızla, arkadaş topluluklarınızla savaş senaryolarını icra ederken doğada adranalin dolu bir gün geçirmeye nedersiniz `` Gerçek Dünyada Counter Strike Oynama Heyecanı `` REZERVASYON & SATIŞ TEL :
AIRSOFT TANIYALIM

Airsoft Nedir ?
Airsoft askeri çatışma simülasyonudur. Oyunun askeri senaryosuna göre kişiler takımlara ayrılarak senaryonun gereğini icra ederler. Airsoft oyunlarında kullanılan ekipmanlar ve silahlar gerçeklerinin kopyasıdır. Airsoft silahlara replika adı verilmiştir.

Airsoft Replikalar
Replikalar üretici firmalar tarafından gerçeğe dönüştürülemecek şekilde üretilmiştir. Replikalar barut veya gerçek mühimmat kullanmaz, gerçek mühimmat kullanmak için modifiye edilemez, Herhangi bir insanı mühimmatı ile ağır bir şekilde yaralayamaz veya öldüremez.
Replikalarda mühimmat olarak 6mm çapında plastik boncuk kullanılır.Replikalar üzerlerinde bulunan elektrik motoru, dişliler yardımıyla yayı kurarak ve tetiğe basılınca bu yayı bırakarak piston içerisindeki havayı ileri itmek suretiyle plastik boncuğu namlusundan fırlatan bir yapıya sahiptir. Tek te ve seri atış modları mevcuttur. Biraz olsun mesafeyi arttırması ve fırlatılan boncuğun daha düzgün bir şekilde gitmesi için iç namluya HopUp sistemi ilave edilmiştir

AEG nedir ?
Automatic Electric Gun, Elektrikli Airsoft ı, elektrikli bir motor ile ın içindeki piston-yay mekanizmasını geriye çekip bırakarak çalışan, enerjisini bataryalarından alan bilindik airsoft larıdır. Kısacası gördüğünüz airsoftların hemen hemen tamamı AEG dir.

Airsoft Tarihçesi
Airsoft, 1970\`lerde Japonya\`da ortaya çıkmıştır. İkinci Dünya Savaşı\`ndan sonra Amerika Birleşik Devletleri\`nin Japonya\`ya uygulattığı kanuni değişikliklerden dolayı Japonya\`da sivillerin ateşli silahlara sahip olması mümkün değildi. Bunun üzerine, Japon tasarımcılar 1970\`lerin ortasına doğru Airsoft\`u geliştirdiler. İlk Airsoft silahları bugünkülere kıyasla örnek alınacak silahlar olmadığı için gerçekçi değildiler. Görünüşleri ağır bir şekilde gerçek silahı andırsalar da, silahların tasarımları orijinallerinin dış görünüşlerini tamamen yakalayamadılar.

İlkel Airsoft silahlarının sistemleri çoğunlukla Paintball silahlarının uyarlamalarıydı. Co2 (karbondioksit) gazı ile çalışan, önceleri tek atışlık daha sonra yarım ve tam otomatik hale getirilen silahlar, günümüzdeki birçoğunun aksine her atışta bir kovan ejekte etme özelliğine sahip. Fakat genelde halkın çoğunun satın alabileceği oyuncaklardan değildi. Ortalama fiyatları, 1000$ civarındaydı ve üreticileri sayıca çok azdı.

#airsoft #extreme #etkinlik #organizasyon #satış


Benzer Firmalar