areaguvenliksistemleri.com


ATATÜRK CAD.NO:142 KÜÇÜKBAKKALKÖY ATAŞEHİR

Telefon1: 2165770111

Telefon2:

Fax: 216577 01 11

Web: www.areaguvenliksistemleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Vizyonumuz:

Müşterilerimizin, ana işlerine verimli bir şekilde odaklanmalarını sağlamak amacıyla yüksek teknoloji ürünleriyle entegre çözüm sunan lider kuruluş olmak’

Misyonumuz:

‘Yaratıcı bir ekip ile entegre ve ileri teknoloji çözümler sunarak müşteri sadakati sağlamak’


Türkiye’de 2012 yılında faaliyete geçen Area Güvenlik Sistemleri, ülkemizin önemli perakende satış mağazaları ile ticari ve endüstriyel kuruluşlarına, çalışanları ile elektronik güvenlik sistemleri konusunda hizmet vermektedir. Genel Müdürlük bünyesinde ise Satış, Proje Yönetimi, Pazarlama, Teknik, İnsan Kaynakları, Mali İşler, İş Geliştirme bölümleri yer almaktadır.
Güvenlik Sistemleri Danışmanlığı,, Kapalı Devre Televizyon Sistemleri (CCTV), Geçiş Kontrol Sistemleri (AC), Yangn İhbar Sistemleri (DC), tüm bu çözümlerin entegrasyonu olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunan Area, mekanın niteliği, yapısı ve büyüklüğü doğrultusunda projelendirme çalışması yapmakta ve o mekan için en uygun çözümleri hayata geçirmektedir.
Area, en büyük ve en modern binaların güvenlik sistemleri entegrasyonunu gerçekleştirmektedir. Area güvenlik sistemleri sayesinde kayıplarını en aza indirgemektedir. Area, Türkiye’de 2012 yılında Elektronik Güvenlik Sistemleri sektöründe hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. Başlangıcından bu yana teknolojileri, çözümleri ve güçlü hizmet kabiliyeti sayesinde sektörün ‘lider’ kuruluşu olmaya adaydır. Yetkin ve deneyimli ekibiyleile yaygın bir hizmet ağına sahiptir. Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda geliştirdiği çözümler sayesinde birçok farklı alanda ‘kaliteli ve yenilikçi’ hizmetler sunmaktadır.
Ürün tasarımı, projelendirme, montaj, satış öncesi ve sonrası destek hizmetleri ile tam ve entegre çözümler sunmaktadır.
İşletmelerin her boyuttaki ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun çözümler üretir. Sunduğu yaratıcı çözümlerin sürekli geliştirilmesi ve yeni sürümlerle desteklemesi nedeniyle rakiplerinden önde ve farklıdır.
Perakende sektöründe kayıpların en aza indirilmesine yönelik çözümlerinin yanısıra performans yönetimine yönelik sistemleriyle de hizmet vermektedir. Perakende sektöründe hizmet vermesi sayesinde geliştirdiği tecrübesi ve bilgi birikimi ile müşterilerinin ihtiyaçlarını müşterilerden önce farkeder ve buna uygun çözümler üretir.


Ürün ve Hizmetler


Area Güvenlik Sistemleri
Güvenlik Kamera Sistemleri,Hırsız Alarm Sisrtemleri,Yangın İhbar Sistemleri, Görüntülü Diafon Sistemleri, Elektrik Sistemleri,Uydu Sistemleri,Telefon Santralleri, Teknik Servis ve Fiyat Talepleriniz için Lütfen İletişime Geçiniz. Yetkili Markalarımız Samsung ve Redrock (cctv) Na-de,Samsung,audio,mas,netelsan,multitek,karel,osram,next nextar,telesis,(interkom) Teknim (alarm) elektrik servisi,elektrik tamircisi,elektrik tesisatçısı,elektrik ustası,diyafon,görüntülü diyafon, di
Area Güvenlik Sistemleri, güvenlik sistemleri konusunda müşterilerin gereksinimleri

doğrultusunda çözümler geliştirmek üzere ücretsiz danışmanlık hizmeti vermekten başlayarak

ihtiyaçlara en uygun projenin hazırlanması, proje kapsamında kullanılacak ürünlerin temini,

sistemin montajının yapılması, sistemin kullanımı hakkında kullanıcıların eğitimi ve kesintisiz

teknik servis ile eksiksiz güvenlik hizmeti sunmaktadır. İşletmelerin büyüklüğü ne olursa

olsun, en küçük satış noktasından, en büyük iş merkezleri ve binlerce kişiye hizmet veren

endüstriyel tesislere kadar elektronik güvenlik ihtiyacı Area tarafından karşılanmaktadır.

#alarm sistemleri #alarm fiyatları #güvenlik kamerası #güvenlik sistemleri fiyatları #kamera sistemleri


Benzer Firmalar