Anasayfa » İklimlendirme » Isıtma soğutma » ANTALYA İklimlendirme » ANEMON ISITMA SOĞUTMA İKLİMLENDİRME

ANEMON ISITMA SOĞUTMA İKLİMLENDİRME


MEHMETÇİK MAH. TERMESSOS BUL. MURAT SİT. NO:39A/13

Telefon1: 02423225363

Telefon2:

Fax: 02423225343

Web: www.anemoniklimlendirme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sektörel uzmanlığı \`\`Konut Dışı Alanların İklimlendirilmesi\`\` olan ANEMON İKLİMLENDİRME, 2011 yılında faaliyetine başlamıştır. 1997 \`den bu yana sera ısıtma kazanları imalatındaki uzmanlığını geliştirmektedir.
Gelişmeleri yakından takip eden ekibimiz ile çağımızda çığır açacak ekonomi sağlayan ısı pompası , yerden ısıtma konularında da sizinleyiz.

Konu iklimlendirme olduğunda bu alanların ısıtılması ve iklimlendirilmesinde kullanılacak cihazların tercihinde dikkat edilmesi gereken başlıca unsur, ürünün gerisindeki teknik servis yapılanmasıdır. Anemon İklimlendirme kesintisiz geri hizmet anlayışını tarafımızdan seçilmiş kaliteli ürün yelpazesi ile birleştirerek, kendimizi tercih sebebi olarak görmeyi ve daha uzun yıllar siz değerli müşterilerimizin taktiri ile hizmetlerini sürdürmeyi , her daim daha ileri hizmet vermeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler


ISI POMPALI SICAK SU BOYLERİ
Elektrikte %83`e varan ekonomi Çift ceketli boyler 150 Lt. kapasitesindedir. Yüksek tavan olan mekanlar için ölçüsü idealdir. Dış ünite NIBE FIGHTER 2025 Hava Kaynaklı Isı Pompaları ile bağlantılı tasarlanmıştır. VVM 300 güvenli donatım, sirkülasyon pompaları, üç yollu vali ve by-pass hattı ile komplikedir. Mente ve bağlantıları çok kolaydır. Kullanıcı için bu daha estetik bir görüntü sağlar. VVM 300 modelinde güvenlik valfi, dönüş – süzgeç valfi, vakum valfi ve doldurmak için kontrol val
Isıtma, soğutma, yerden ısıtma, döşemeden ısıtma, havuz ısıtma, toz emme, merkezi süpürge, rehau, atık su , temiz su, rehau, ariston, kombi, termosifon, şofben, arıtma, bayi, ısı pompası, boyler, hidrafor, teknik tesisat, teknik servis, Antalya, akdeniz, sera, kazan, kalorifer, viessmann, nibe, hava kaynaklı, su kaynaklı, toprak kaynaklı, fancoil, strafor, rautitan, nemlendirme, nemalma, sisleme, açık alan serinletme, evaporatör, petek, eşanjör, anemon, anemon ısıtma, anemon iklimlendirme, bayii, güneş kollektörleri, güneş enerjisi, kümes ısıtma, kümes serinletme, kümes havalandırma

#yerden ısıtma,rehau #ısı pompası,nibe # # #


Benzer Firmalar