Anasayfa » İthalat ve İhracat » » Bulmarketer

Bulmarketer


Varna

Telefon1: +359898237257

Telefon2:

Fax: 052500211

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Saygideyer Bayanlar ve Baylar,

Size yep yeni olan “Bulgarian marketer” sirketeni tanitmaktan gurur duyuyoruz.

Kendisi Bulgaristan pazari hakkinda ilginizi ceken her detayi analiz etmek icin geliyor. Kadromuz son derece dinc ve hirsli mudurler ve asistanlardan olusmaktadir. Takimimiz pazarlama ve lojistik ortamlarinda yetistirilmis ve egitim almistir. Faaliyet alanimiz Insorsing – Sizin is sureclerinizi yonetmek bizim gorevimiz.


Ürün ve Hizmetler


danismanlik
Gerceklestirdigimiz faaliyetler : - Satis yonetimi; - Tedarik zinciri yonetimi; - Dagitim yonetimi; - Musteri iliskileri yonetimi; - Is plani hazirlama – isletme, taktik veya stratejik; - Pazar arastirmasi; - PR; - Danismanlik; - Muhasebe, yasal, sigorta hakkinda danismanlik. Bulgaristan pazarinda faaliyet yapmak, veya Avrupa’ya acilmak istiyorsaniz karsilasacaginiz tum sorularin cevabi “Bulgarian marketer”de! Sorulariniz ve istekleriniz icin lutfen bize ulasin! Vaktiniz ve
Gerceklestirdigimiz faaliyetler :- Satis yonetimi;- Tedarik zinciri yonetimi;- Dagitim yonetimi;- Musteri iliskileri yonetimi;- Is plani hazirlama – isletme, taktik veya stratejik;- Pazar arastirmasi;- PR;- Danismanlik;- Muhasebe, yasal, sigorta hakkinda danismanlik. Bulgaristan pazarinda faaliyet yapmak, veya Avrupa’ya acilmak istiyorsaniz karsilasacaginiz tum sorularin cevabi “Bulgarian marketer”de!Sorulariniz ve istekleriniz icin lutfen bize ulasin!Vaktiniz ve dikkatiniz icin tesekur eder, basarili bil yil dileriz!

#Bulgaristan #ithalat-ihracat #danismanlik #pazarlama #lojistik


Benzer Firmalar