İstanbul Bosch Servisi


Bağdat Caddesi No:20

Telefon1: 444 23 89

Telefon2:

Fax: 444 23 89

Web: www.istanbul-boschservisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteli, Profesyonel ve uygun hizmeti beraber bulamayacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.

İstanbul Bosch Servisi Yüksek standartlarda teknik servis hizmetini eğitimli teknisyenlerinin tecrübe ve profesyonellikleri ile birleştirerek sunduğu üstün nitelikli teknik servis hizmeti ile sektöründe zirvede yer almaktadır.

Haftanın tüm günleri Bosch Beyaz Eşya Teknik Servis hizmeti sunan firmamız günün 24 saati bu hizmetine devam etmektedir.

Gece veya gündüz hiç fark etmeksizin Esenyurt Bosch Teknik Servisimizi çağrı merkezlerimizden arayarak aynı gün içerisinde en hızlı teknik servis hizmetini alabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Üsküdar Bosch Servisi
Üsküdar bosch servisi olarak kaliteli ve hızlı servis hizmetini ilke edindik bu nedenle en kaliteliyi en uyguna sunuyoruz. Servis elemanlarımız 7-24 müşterilerimizden gelecek çağrılara cevap vererek en hızlı biçimde ilgili adrese ulaşmaktadır. Firmamızın gezici mobil ekipleri her an seyir halindedir sizden gelen çağrı sonrasında en yakın gezici mobil ekibimizi adresinize yönlendiririz bu sayede üsküdar bosch servisi
Kartal Bosch Servisi
Firmamızın vizyonu kaliteli servis ekonomik fiyattır. Sizde kartal bosch servisinin kaliteli işçiliğinden yararlanmak istiyorsanız 444 23 89 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir ve bu servisten yararlanabilirsiniz. kartalda oturuyorsanız ve Bosch markalı cihazınız arızalanmışsa ilk arayacağınız yer kartal bosch servisi olacaktır. Kartal bosch kombi servisi Kartal bosch klima servisi Bosch beyaz eşya servisi
İstanbul Bosch Beyaz Eşya Servisimiz Sunduğu teknik servis hizmetlerinde işçilik ve kullandığı yedek parçaları tam 12 ay süre ile garantisi altına almaktadır.

İstanbul Bosch Televizyon arıza Servisi
Bosch Buzdolabı teknik servisi İstanbul
Bosch Çamaşır makinesi arıza tamiri
İstanbul Bosch Bulaşık Makinesi onarımı
İstanbul Bosch Klima Periyodik Bakımı
İstanbul Bosch Fırın onarım servisi
Bosch Ankastre Ürünler Teknik Servisi

Kaliteli hizmet anlayışıyla tanışmak istiyorsanız hemen İstanbul Bosch Servisini arayabilirsiniz...

#İstanbul Bosch Servisi # # # #


Benzer Firmalar