HANEDAN TEMİZLİK


Kurtuluş Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:8 Tire / İzmir

Telefon1: 02325000050

Telefon2:

Fax: 023205000050

Web: www.hanedantemizlik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hanedan temizlik şirketi 07/2012 tarihinde İZMİR Tire\`de hizmete girmiştir.
Yaptıgımız araştırmalar sonucu gelişmekte olan toplumumuzda aktif çalışan kesimin çoğalması ve benzer sebeblerle temel ihtiyacımız olan temizliğe yeterli zaman ayrılamadığı belirlenmiştir.
Hayat kalitenizin devam etmesi daha sağlıklı ortamların oluşturulması ve memnuniyetinizin sağlanması amaçlarımızın başında gelir.

MİSYONUMUZ

Firmamız modernleşen dünyanın ve insan yaşamında bir zorunluluk haline gelen,yüksek tempolu çalışmalardan dolayı günlük temizlik ve hijyen ihtiyaçlarını,eğitimli personeli ve modern teknolojinin sunduğu son sistem makina ve ekipmanlar ile karşılamayı ilke edinmiştir.

VİZYONUMUZ

Globalleşen dünyada temizlik ihtiyaçlarının müşteri odaklı bir anlayış çerçevesinde,hijyen kurallarına dikkat ederek sağlıklı yaşam alanları sunmayı ve bunun gereklerini yerine getirebilecek teknolojiyi ve çalışmayı vizyon edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler


HANEDAN TEMİZLİK
Firmamız tarafından ücretsiz olarak evinizden servisimizce alınan halılarınız Hanedan Temizlik halı yıkama makinalarında özenle yıkanır kurutulur ambalajlanır ve evinize servis edilir.
halı yıkama, koltuk yıkamaiperde temizliği, cam temizliği, buharlı yıkama, hanedan temizlik, izmir tire temizlik, izmir buharlı temizlik, cami temizliği, yer silimi, zemin parlatma, battaniye yıkama, koltuk yıkama

#hanedan temizlik #koltuk yıkama #halı yıkama #temizlik firması #tire temizlik


Benzer Firmalar