Anasayfa » Emlak işleri » Muhtelif mal ve hizmetler » TEKİRDAĞ Emlak işleri » Birlik Gayrimenkul Danışmanlığı

Birlik Gayrimenkul Danışmanlığı


Cumhuriyet Mah. VAtan cad. no:30 Veliköy Çerkezköy/TEKİRDAĞ

Telefon1: 0282 747 62 67

Telefon2:

Fax: 0282 747 62 67

Web: satilikarsa-tr.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tekirdağ Çerkezköy bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.

Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Birlik Gayrimenkul İnşaat Danışmanlığı farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler


ÇERKEZKÖYDE SATILIK DAİRE
BÖLGENİN YÜKSELEN DEĞERİ, YATIRIMCILARIN GÖZDESİ OLAN ÇERKEZKÖY BAĞLIK MEVKİİNDE, 4 SIFIR KATLI BİNANIN 2. KATINDA, HEMEN TAŞINILABİLİR KONUMDA CAMİ YANINDA OKULA 200 KM UZAKLIKTA KREDİYE UYGUN SIFI DAİREMİZİN İLK SAHİBİ SİZ OLUN.AYRICA YATIRIM İÇİNDE GÜZEL BİR ADIM OLACAKTIR.AZ DA OLSA PAZARLIK VARDIR VE SAHİBİYLE YAPILACAKTIR. ALICISINA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN. www.birlikemlakcerkezkoy.com
Trakya bölgesinde arsa, tarla, daire, sanayi arsası, çiftlik ve her türlü gayrimenkul dalında danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

#Satılık, Tarla, Tekirdağ, Saray, Satılık, Tarla, T #Satılık, Tarla, Tekirdağ, Saray, Satılık, Tarla, T #Satılık, Tarla, Tekirdağ, Saray, Satılık, Tarla, T #Satılık, Tarla, Tekirdağ, Saray, Satılık, Tarla, T #Satılık, Tarla, Tekirdağ, Saray, Satılık, Tarla, T


Benzer Firmalar