Anasayfa » » » ABCE DEKORASYON

ABCE DEKORASYON


Cevizlidere Mh. 1238 Cd. No:1/1

Telefon1: 312 473 00 72

Telefon2:

Fax: 312 478 69 65

Web: www.abce.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TASARIM-PROJELENDİRME: Deneyimli Mimarlar tarafından kurulmuş bir firma olmamız sebebiyle; tasarım, proje çizim, 3 boyutlu sunum hizmetleri kendi bünyemizde sağlanmaktadır. Bu sebeple ihtiyaç duyduğunuz her türlü mekânın projelendirilme hizmetini firmamız sağlamaktadır.
DEKORASYON: Modern ve fonksiyonel mekân tasarımlarımızı kaliteli ve uygun fiyatlarla binalarınıza uygulamaktayız. İmalatlarımız arasında alçıpan, asma tavanlar, mutfak ve raydolap giyinme odaları, kış bahçeleri, ahşap mobilya ve kaplama, ahşap – alüminyum doğrama, sauna, fin hamamı, havuz ve peyzaj, çatı ve pergole sistemleri, yalıtım ve mantolama hizmetleri ve tesisat imalatları bulunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


tasarım-dekorasyon
TASARIM-PROJELENDİRME: Deneyimli Mimarlar tarafından kurulmuş bir firma olmamız sebebiyle; tasarım, proje çizim, 3 boyutlu sunum hizmetleri kendi bünyemizde sağlanmaktadır. Bu sebeple ihtiyaç duyduğunuz her türlü mekânın projelendirilme hizmetini firmamız sağlamaktadır. DEKORASYON: Modern ve fonksiyonel mekân tasarımlarımızı kaliteli ve uygun fiyatlarla binalarınıza uygulamaktayız. İmalatlarımız arasında alçıpan, asma tavanlar, mutfak ve raydolap giyinme odaları, kış bahçeleri, ahşap mobilya ve

#dekorasyon #kış bahçesi #yalıtım #mutfak dolabı #mantolama


Benzer Firmalar