Anasayfa » Yabancı Dil Kursları » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Yabancı Dil Kursları » BRITISH STREET ÜMRANİYE İNGİLİZCE KURSU

BRITISH STREET ÜMRANİYE İNGİLİZCE KURSU


Atatürk Mah.Alemdağ.Cad.No:105 Kat:3 Ümraniye-İstanbul

Telefon1: 0216 461 1 462

Telefon2: 0216 461 1 467

Fax:

Web: www.umraniye.britishstreet.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

British Street Dil Kursları 2000 yılından beri eğitim sektörünün içerisinde olan ve bünyesinde sadece İngilizce Eğitim Programlarını barındıran ilköğretimden yetişkin gruplara kadar profesyonel Dil eğitimleri veren M.E.B\`e bağlı Dil kursudur. British Street Dil Kursları Olarak olarak misyonumuz, İngilizce öğrenmek isteyen bireylere profesyonel destek vererek daha kısa zamanda ve hedefleri doğrultusunda başka bir dil öğrenmelerine yardımcı olmaktır. İngilizce Türkiye\`de öğrenilmez ancak yurt dışında öğrenilir algısını yıkmak hedefimiz olmuştur. Samimi ve güleryüzlü çalışan kadrosu,nitelikli Öğretmen kadrosu, modern kurs merkezleri ile İngilizce eğitimine farklı bir atmosfer getirmiştir.


Ürün ve Hizmetler


İngilizce Dil Eğitimi
BRITISH STREET ÜMRANİYE açılışa özel üç kur ve üzeri eğitim alanlara kurs bedeli toplamının yarısını hediye ediyor.(Kapmanya üç kur ve üzeri eğitimlerde ve ilk 40 öğrenci için geçerlidir)
-Genel İngilizce
-Özel Dersler
-Kumsal Eğitim
-Çocuk Grupları için eğitimler
-YDS Hazırlık
-Toefl Hazırlık

#Ümraniye İngilizce Kursu #Dudullu İngilizce Kursu #Ataşehir İngilizce Kursu #Yabancı Dil kursu #İngilizce


Benzer Firmalar