Anasayfa » Oteller » Turizm » İSTANBUL Oteller » Wineport Lodge Agva

Wineport Lodge Agva


Şile caddesi No:44 Ağva

Telefon1: 216 725 75 25

Telefon2:

Fax: 216 727 77 25

Web: www.wineport.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:4 | Memur:14 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye’nin her yöresinden getirilen doğal taşlar ile farklı bir mimariye sahip “Wineport Lodge Agva”, tamamıyla doğal malzemelerin göze hitap edilecek şekilde kullanılması prensibine sadık kalarak doğaya saygılı bir otel kurmuştur.

Adını, tarih ve lezzeti çağrıştıran şaraptan alan Wineport Lodge Ağva, özel mahzeninde çok özgün ve zengin bir kav geliştiriyor. Dünya Şarap’ları içerisinde giderek saygınlık kazanan Türk şarapları misafirlerin beğenisine sunuluyor.

Nehir boyunca ilerlerken Londra’daki telefon kulübelerinden biriyle karşılaştığınızda sizleri bekleyen yeni bir maceranın başladığını anlıyorsunuz. Adına baktığınızda burada Şarap içeceğinize dair bir fikriniz oluşuyor, biraz daha ilerlediğinizde Şile’de yer alan Türkiye’nin en büyük fenerinin küçültülmüş halini görüyorsunuz... Bunlar sizi bekleyen diğer sürprizlerin birkaçı...


Ürün ve Hizmetler


Toplantı
Farklı bir toplantı ortamı yaratan, toplantı sonrasındaki aktiviteleri ile (treking, mağaracılık, şarap tadım, kanyoning, olta balıkçılığı,..) şehir yaşantısından uzaklaştırmaktadır.
Wineport Lodge Ağva\`da birçok konsepti bir arada sunmak amaçlanmıştır. Bu kapsamda Ağva\`da bilinmeyen doğal güzellikler de konuklara tanıtılıyor. Dere ve deniz elbette öncelikli olarak akılda kalıyor ama Wineport bölgeyi her şeyiyle tanıtan bir turizm yapmayı arzulamaktadır. El değmemiş kayın ormanları, şelaleler, nehirler, mağaralar, vadiler ve kanyonlar hemen akla gelenler. Cuma akşamından başlayan, Pazar akşama kadar süren çok konsantre bir programı uygulayan Wineport Lodge Ağva, misafirlerimiz kapıdan girdikleri andan itibaren dolu dolu bir tatil sunuyor.

#agva oteller #agva toplantı #abant toplantı #sapanca toplantı #poleneköy toplantı


Benzer Firmalar