Mersa ısıtma soğutma - beyaz eşya yedek parçaları


Cumhuriyet Mah. Tonguç Cad. No :99/A Mersa soğutma Antalya

Telefon1: 02423349729

Telefon2: 02423346600

Fax: 02423453996

Web: www.mersasogutma.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1996 yılında kurulmuş olup beyaz eşya yedek parçaları hususunda faaliyet göstermektedir.
Daha sonra şirketimize yeni bir şube olarak Uğur derin dondurucunun merkez bayiiliğini alarak bütün mamullerini satışa sunmaktayız.
Ayrı bir şubemizde ise Samsung beyaz eşya ile elektronik ürünlerin tamamını sergilemekteyiz.Ürün çeşitliliğimiz de yer alan ürünler; yaklaşık 7000 çeşit tüm soğutma ısıtma ile beyaz eşya yedek parçalarının tamamı mevcuttur.Uğur şubemizde ise, tüm Uğur derin dondurucu çeşitleri, Uğur klima, Uğur şişe soğutucu, Uğur su sebili,
Uğur buz makinesi, Uğur mikrodalga fırın, Uğur dondurma teşhir dolapları ve uğur meyve suyu&ayran soğutucu çeşitlerini satışa sunmaktayız.
Samsung şubemizde ise samsung buzdolap, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, klima, fırın, mikrodalga fırın,
elektrikli süpürge, televizyon ve notebook\`lar mevcuttur.
Ayrıca otel minibar ve araç buzdolap çeşitleride değişik modeller ve renk seçenekleriyle şirketimizde satışa sunulmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


HOMESUN MİNİBAR KOMPRESÖRSÜZ PELTİER TERMOELEKTRİK SİSTEM
Ürünümüz şuan son teknoloji olan kompresörsüz çalışma(peltier effect) teknolojisine sahiptir.Extra derin dondurucu haznesi bulunmamaktadır.Nominal voltaj değeri 220V ` turBoyut itibarıyla heryerde kesinlikle pratik olarak kullanılabilecek bir üründür ayrıca 9.5 kg ağırlığa ve 28 litre kapasiteye sahiptir.(W x D x H) (mm): 380 x 380 x 475 NOT : İsteğe bağlı olarak beyaz ve siyah renkleri mevcuttur. Extra özellik olarak iç aydınlatma ve kapı yönü değiştirilebilir özelliği vardır.
HOMESUN CAMLI MİNİBAR KOMPRESÖRSÜZ TERMOELEKTRİK,peltier SİSTEM
ÜRÜNÜMÜZ ŞUAN SON TEKNOLOJİ OLAN KOMPRESÖRSÜZ ÇALIŞMA(PELTİER EFFECT) TEKNOLOJİSİNE SAHİPTİR. EXTRA DERİN DONDURUCU HAZNESİ BULUNMAMAKTADIR. NOMİNAL VOLTAJ DEĞERİ 220 VOLTTUR. 13.2 KG AĞIRLIĞA VE 40 LİTRE KAPASİTEYE SAHİPTİR. (W*D*H)(mm) : 405*443*545 mm. YAKLAŞIK OLARAK 0.5 KWH /24 HOURS. İSTEĞE BAĞLI OLARAK RENK SEÇENEKLERİ MEVCUTTUR. NOT : STANDART ARAÇLAR(10 LİTRE) , MİNİBÜS(22 LİTRE) , OTOBÜS(40 LİTRE) VE YATLAR(60 LİTRE) İÇİN 12-24 VOLT ÇALIŞMA ARALIĞINA SAHİP ÇEŞİTLERİDE MEVCUTT
klima, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın ve tüm elektrikli ev aletleri yedek parçaları.uğur derin dondurucu antalya, uğur klima antalya, uğur şişe soğutucu antalya, uğur su sebili antalya, uğur buz makinesi antalya, uğur mikro dalga fırın antalya, uğur dondurma teşhir dolapları antalya, uğur meyve suyu&ayran soğutucu antalya, samsung notebook antalya, samsung televizyon antalya, samsung elektrikli süpürge antalya, samsung buzdolabı antalya, samsung çamaşır makinesi antalya, samsung bulaşık makinesi antalya, samsung mikrodalga fırın antalya, otel minibar kompresörsüz antalya, araç buzdolapları antalya.

#uğur derin dondurucu antalya #samsung beyaz eşya antalya #otel minibar, araç buzdolapları antalya #soğutma ısıtma yedek parçaları #beyaz eşya yedek parçaları antalya


Benzer Firmalar