İstanbul Arçelik Servisi


Bağdat Caddesi No:20

Telefon1: 444 23 89

Telefon2:

Fax: 444 19 64

Web: www.arcelikservisiistanbul.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bayez Eşya Teknik Servis sektöründe istanbuldaki en gelişmiş ve yaygın çalışma ağına sahip firmalardan bir olan İstanbul Arçelik Servisi bir sene garantili teknik servis işçiliği ve yine bir sene garantili yedek parça hizmeti ile vazgeçilmezler arasındadır.

1 Sene Servis Garantisi

İstanbul Arçelik Servisi Arçelik cihazlarınızdaki tüm sorunlarınız için istediğiniz her an arayabileceğiniz çağrı merkezi ve servis talebinde bulunduğunuz gün içerisinde size ulaşan gezici ekipleri ile üstün hizmet anlayışını ön plana taşımaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Ümraniye Arçelik Servisi
Servisimiz Ümraniye arçelik servisi kaliteli ve titiz çalışmayı prensip edinmiştir onedenle her teknik servis elemanımız zrolu eğitimlerden gecerek uzmanlık kazanmıştır. Servisimiz 7-24 sizlere hizmet verdiği gibi 444 2 389 numaralı telefonu arayarakta Ümraniye Arçelik Servisi müşteri temsilcilerimizden yardım alabilirsiniz. Ümraniye arçelik klima servisi Ümraniye arçelik kombi servisi Ümraniye arçelik bey
Gebze Arçelik Servisi
Kocaeline bağlı ancak istanbula komşu olan Gebze Arçelik servisi hizmetini götüren firmamız her geçen gün bu bölgede daha çok müşteriye ulaşmaktadır. Gebze arçelik servisinin kalitesinden dolayı tavsiye edilen servisimiz her geçen gün yeni müşteriler kazanmaktadır. Gebze gibi büyük bir ilçede servis ihtiyacı sürekli artmaktadır gebze arçelik servisi bu ihtiyacı karşılamaya çalışarak ekonomik fiyatlar sunmaktadır
İstanbul Arçelik Teknik Servisi haftanın 7 günü günde 24 saat süre boyunca siz kıymetli müşterilerinin profilo beyaz eşya sorunlarını çözmektedir.

İstanbul Arçelik Beyaz Eşya Servisi
İstanbul Arçelik Buzdolabı Onarımı
İstanbul Arçelik Çamaşır Makinesi Tamiri
İstanbul Arçelik Bulaşık Makinesi Onarımı
İstanbul Arçelik Televizyon Tamiri
İstanbul Arçelik Ankastre Ürünler Servisi
İstanbul Arçelik Fırın Onarımı
İstanbul Arçelik Klima Montaj Hizmeti
İstanbul Arçelik Teknik Servisi
İstanbul Arçelik Klima Periyodik Bakımı

#İstanbul Arçelik Servisi # # # #


Benzer Firmalar