Anasayfa » Elektrik Panoları » Elektrik elektronik » ANKARA Elektrik Panoları » Vera Elektromekanik pano sistemleri ve müh. A.Ş.

Vera Elektromekanik pano sistemleri ve müh. A.Ş.


İvedik O.S.B. 1468. (Eski 24.) Cad. 2239 (Eski 714.) Sk. No:1 Ostim Ankara 06378 Türkiye

Telefon1: +90 312 394 54 64

Telefon2:

Fax: +90 312 394 77 97

Web: veraelektromekanik.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:2 | İşçi:14
Dış Ülkelerle Bağlantıları:1

VERA ELEKTROMEKANİK A.Ş. hızla büyüyen ve sürekli bir gelişme içerisinde bulunan Ülke Sanayimizin ve Enerji Sektörünün, elektrik, elektromekanik ve otomasyon ihtiyaçlarına çözüm mühendisliği sunan, bir mühendislik ve imalat firmasıdır.



Teknik tecrübe ve bilgi birikimleri; çalıştırdığı kilit personeller açısından 20 yıllık bir iş deneyimine sahip, donanımlı, güçlü bir mühendislik altyapısı ve geçmişi olan bir mühendislik ve imalat firmasıyız. Ve birikimlerimizi paylaşmaktan büyük bir haz duyuyoruz.



Bu tecrübelerimiz; Pano üretimi, Şalt Tesisleri Kurulması ve Destek Hizmetleri ve Endüstriyel Tesis Otomasyonları ana başlıklarında ön plana çıkmaktadır.



Endüstriyel tesislerin pano ihtiyaçlarını da özellikle enerji üretim tesisleri, trafo merkezleri ve endüstriyel fabrikaların tüm pano ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir üretim çeşitliliğine sahibiz.



Üretimlerimiz IEC 61439-1 ve IEC 61439-2 standartlarına uygun, Uluslararası Akreditasyona sahip laboratuvarlarda TSE nin gözetiminde yapılan TİP TEST lerden geçtik.



Üretimlerimizin ve mühendislik çalışmalarımızın tüm aşamalarında ISO Yönetim Sistemi doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. Ve bu durum belgelendirilmiştir.



ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi



ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi



ISO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi



Belgelerine de sahip olan firmamızın, belge uygulama içeriğinde Otomasyon, SCADA ve Pano sistemleri ile ilgili imalat, satış ve mühendislik hizmetlerini komple kapsamaktadır.



ISO danışmalarımızın bize eğitimler esnasında öğrettiği; düşündüğünü yazıya döken, yazıya döktüğünü uygulayan, uyguladığını sürekli denetlemeye açan bir firma olduğumuzu düşünüyoruz.



Bütüncül kalitenin sağlanması, bir kişinin başaracağı bir unsur olmayıp, bir ekip işidir. Bu nedenle firmamızda tüm çalışanlarımız, aynı zamanda kaliteden sorumlu birer personel bilincinde çalışmalarına yön vermektedir.



AR-GE sürekliğini devamlı canlı tutan, ama gerçekten AR-GE nin GELİŞTİRİCİ rolünü göz ardı etmeyen bir ekibiz. Müşteri memnuniyeti, arıza kaydı ve iş değerlendirme geri dönüşlerinin bize katkı sağlayacağını düşünüp AR-GE mizin yönünü ona göre düzenleriz.



Dün değil yarın eksenli program üretmeye çalışan, sistemi sürekli çalıştıracak olan son kullanıcı (işletmeci) gibi düşünerek ürün tasarlayan bir üreticiyiz. Eksende insan olması nedeniyle kullanıcı dostu (a user friendly) ürünler ve hizmetleri tasarlamaya çalışıyoruz. Sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışırız.



Müşterilerimizden koşulsuz memnuniyetlerinin gerçekleşmesi durumunda teşekkürlerini, sorun yaşama ihtimali olan durumlarda da bizi yönlendirecek katkılarını bekleriz. Bize ulaşan tüm muhataplarımızın ve müşterilerimizin gönüllü teknik danışmanıyız, çözüm ortağıyız.



Esneğiz. Sorun eksenli değil çözüm eksenliyiz. müşteri isteklerine bu esneklikle kolay ve hızlı çöz


Ürün ve Hizmetler


Pano, kumanda panosu, kompanzasyon
TEİAŞ,EÜAŞ,HES,RES, ITM, itm, Ankara pano, Ankarada pano, pano imalatı Ankara,Elektrik pano, Elektrik panosu, Elektrik panoları, IEC Pano, TSE`li pano, Pano, Alçak Gerilim, Yüksek Gerilim, Ag Dağıtım Panoları, Elektrik pano, Elektrik panosu, Elektrik panoları,Kompanzasyon, Kompanzasyon Panoları,dikili tip pano, duvar tipi pano, tablo, tablolar, MCC,MCC pano, MCC panosu, Mcc Panoları, Plc Panoları, PLC, SCADA, RTU pano
TEİAŞ, EÜAŞ, HES, RES, ITM, itm, Ankara pano, Ankarada pano, pano imalatı Ankara, Elektrik pano, Elektrik panosu, Elektrik panoları,
IEC Pano, TSE\`li pano, Pano, Alçak Gerilim, Yüksek Gerilim, Ag Dağıtım Panoları, Elektrik pano, Elektrik panosu, Elektrik panoları, Kompanzasyon, Kompanzasyon Panoları, dikili tip pano, duvar tipi pano, tablo, tablolar, MCC, MCC pano, MCC panosu, Mcc Panoları, Plc Panoları, PLC, SCADA, RTU pano

#TEİAŞ,EÜAŞ,HES,RES, ITM, itm, Ankara pano, Ankarad # # # #


Benzer Firmalar