Anasayfa » Madeni Yağlar » Enerji sektörü » İSTANBUL Madeni Yağlar » Dayıoğlu Petrol Ürünleri San.Dağ.Paz. ve Tic.Ltd.Şti.

Dayıoğlu Petrol Ürünleri San.Dağ.Paz. ve Tic.Ltd.Şti.


Esentepe Mah.İnönü Cad.Verim Sitesi A Blok No.2-3 Kartal 34870 İstanbul

Telefon1: 0-216-306 70 66

Telefon2:

Fax: 0-216-306 76 39

Web: www.dayioglu.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dayıoğlu Petrol olarak İstanbul Anadolu Yakasında Petrol Ofisi Distribütörlügü ve İnci Akü Ana Bayiliği yapmaktayiz.

Faaliyetlerimize basladığımız günden bugüne, müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran firmamızın, müşteri portföyünü olusturan; binek ve ticari araç servisleri, inşaat firmalari, oto yedek parçacıları, yağ perakendecileri, yıkama-yağlama istasyonlari ve çesitli sanayi kuruluşlarının bulunduğu sahaya dağılan 7 kisilik satiş ekibi ve 10 araçlik dagıtım kadrosuyla, firmanızın kullanmiş olduğu madeni yağ ve aküleri, PETROL OFİSİ ve İNCİ AKÜ ürün yelpazesi ve garantisi ile çok kısa sürede ve en ekonomik fiyatlarla temin etmek suretiyle müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Türkiye’ de satılan her üç litre madeni yağin yaklaşik olarak bir litresi Lider Petrol Ofisi tarafindan üretilmekte ve satılmaktadır.

Türkiye’de üretilen ve sektörlerinin liderleri olan Petrol Ofisi ve İnci Akü markalarini siz değerli müşterilerimizle buluşturmaktan gurur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


Petrol Ofisi Maxima 0W/30
Maxima 0W/30 Yeni Nesil VW Grubu Araçlar için Uzun Ömürlü Tam Sentetik Motor Yağı Tanımı 2000 yılı sonrasında üretilen benzinli ve dizel motorlu araçlarda uzun ömür ve yakıt ekonomisi sağlayan tam sentetik motor yağıdır. Kullanıldığı Yerler Yeni nesil yüksek teknoloji dizel ve benzinli motorlarda, özellikle VW pompa enjeksiyonlu VW/Audi/Seat/Skoda araçlar için geliştirilmiştir. Uzun süreli kullanımda maksimum performans ve motor koruması sağlar Özellikleri ve Faydaları Motord
Petrol Ofisi, Madeni Yağ, Motor Yağı, Endüstriyel Yağlar, Distribütör

#Petrol Ofisi #Madeni Yağ # # #


Benzer Firmalar