Anasayfa » Kamera Çekimi » Basın ve Medya » BURSA Kamera Çekimi » Gökyüzü Medya Hava Çekimleri

Gökyüzü Medya Hava Çekimleri


Bağlarbaşı mh. Hürriyet cd. No:188 Çakıcı apt. C. Blok Kat:1 Daire:1

Telefon1: 0.224 245 55 33

Telefon2: 0.532 136 48 88

Fax: 0.224 245 55 38

Web: www.havacekimleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gökyüzü Medya olarak; havadan fotoğraf, havadan video çekimi, reklam, belgesel, dizi ve sinema filmi çekimlerinizde hizmet vermekteyiz.
Kullandığımız uzaktan kumandalı yüksek teknolojili hava araçları ile istenilen fotoğraf veya video\`yu, 1 metreden 2000 metreye kadar irtifalarda, profesyonel ekipmanlarımız yardımıyla yüksek çözünürlükte elde etmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Hava Çekimleri
Belediyeler, parklar, hoteller, tatil köyleri, oto yollar, üniversiteler, inşaatlar, fabrikalar ve su parkları gibi geniş alanlara yayılmış bölgelerin, ve de konserler, festivaller, mitingler gibi organizasyonların havadan çekimlerini profesyonel olarak yapmaktayız.
Firmamız; hem kullandığımız yüksek teknolojili ve uzaktan kumandalı insansız hava araçları ile alçak irtifa da; hem de deneyimli pilotlarımız ile birlikte profesyonel yönetmen ve fotoğrafçılarla çalışarak yüksek irtifalı çekimlerde kaliteli çözümler üretmektedir.Dünyaca tercih edilen kendini kanıtlamış sistemleri kullanmanın yanı sıra bunlar üzerinde geliştirmeler yaparak ve kendi geliştirdiğimiz sistemleri kullanarak minimum titreşimli görüntüler elde etmekteyiz. Böylece farklı hava koşulları ve farklı irtifalar için alternatif sistemleri biraraya getirerek, hava çekimlerinde sınırsız olanaklar sunmaktadır.Belediyeler, parklar, oto yollar, üniversiteler, inşaatlar, fabrikalar ve su parkları gibi geniş alanlara yayılmış bölgelerin, ve de konserler, festivaller, mitingler gibi organizasyonların havadan çekimlerini profesyonel olarak yapmaktayız.

#hava çekimleri #fotoğraf video #helikopter #heli cam #tanıtım filmi


Benzer Firmalar