Temasoft Bilişim Yazılım Danışmanlık LTD. ŞTİ.


Meriç sokak 5A/21 Beştepe / Ankara

Telefon1: 0312 221 11 45

Telefon2:

Fax: 0312 221 11 46

Web: www.temasoft.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzde, dünya üzerinde en hızlı gelişim teknoloji alanında olmaktadır. Teknoloji şirketlerinin içerisinde bilişim firmaları, bu ilerlemeye ayak uydurmak zorunda kalmış ve sürekli gelişim içinde olmayı ilke haline getirmişlerdir. Bilişim sektörü, hızla büyümekte ve bu büyüme sonucunda rekabet son derece yüksek seviyelere çıkmaktadır. Logo Yazılım, 1984 yılından beri, şirketlere sunduğu çözümlerle, Türkiye’de her dönemde rakiplerini gerilerde bırakmayı başarmış ve Türk Yazılım sektörünün sürükleyici, yenilikçi lideri olmuştur.

Temasoft, Logo Yazılım çatısı altında uzun yıllar çalışmış ve bunun neticesinde, her biri kendi dalında geniş tecrübeye sahip, gelişime, eğitime önem veren bir ekipten oluşmaktadır. Bu deneyimli ekip, Logo Yazılım’ın en yeni çözümü olan Java ürünlerinde, sektöründe haklı bir isme sahiptir.

temasoft, Logo Yazılım çözüm ortağı olarak, kendi tecrübe ve bilgi birikimini, Logo yazılım ürünleri ile birleştirip, farklı sektörlerdeki şirketlere anahtar teslimi çözümler üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


J-GUAR
J-Guar, verimliliğini artırmak, yenilikçi olmak, fark yaratmak, kâr elde etmek ve günümüz pazarlarının sürekli değişen ve gelişen taleplerini karşılamak için çalışan bütün firmalar için tasarlanmış kapsamlı bir Kurumsal Kaynak Planlama çözümüdür. J-Guar, firmanızın tüm süreçlerini uçtan uca Tedarik – Üretim – Satış ve Teslimat ekseni üzerinde modüler ve tümleşik bir yapı içerisinde yönetir. J-Guar, "Süreç Yönetimi" özelliği ile operasyonlarınızı, iş akışlarınıza göre yönetmenizi sağlar.
TIGER ENTERPRICE
Günümüzde hızla zorlaşan rekabet koşulları; hızlı teslim süreleri, müşteri odaklı yaklaşımlar, daha düşük maliyetler ve daha yüksek kalite ihtiyacı yepyeni bir yapılanmayı zorunlu hale getiriyor. Bu yapıya ayak uydurabilmek için işletmelerin ihtiyaç duyacakları en önemli değer olan “bilgiye hızlı ulaşım”, tedarik zincirindeki tüm işletmelerin senkronize çalışacağı bir kültürü gerektiriyor. Rekabetin temel gerekliliği olan yüksek kalite ve yüksek performans hedeflerine ulaşmada, bilgi teknolojile
BORDRO PLUS
Kurumun ücretlendirme politikalarına göre, tüm çalışanların toplu işlemler ile puantaj kartları oluşturulur. Bordro Plus, kapsamlı yapısı ve üstün ürün özellikleri ile kurumların mevzuat bilgisi gerektiren karmaşık yasal prosedürlerle uğraşmaktan ve rutin işlemlerden kurtarır. Bordro Plus, tüm bordro işlemleri ile ilgili fonksiyonları gerçekleştirip yasal raporları sağlar.
Ürünlerimiz: J-GUAR, TIGER ENTERPRICE, BORDRO PLUS

#ERP YAZILIM #LOGO ÇÖZÜM ORTAĞI #J-GUAR #TIGER #BORDRO PLUS


Benzer Firmalar