Anasayfa » Teknik Organizasyon » Organizasyon » ANKARA Teknik Organizasyon » Ankara Tercüme Konferans Ekipmanları ve Tercümanları Ltd. Şti.

Ankara Tercüme Konferans Ekipmanları ve Tercümanları Ltd. Şti.


Gerede Sokak 6/29 A.Ayrancı

Telefon1: 312 468 39 70

Telefon2:

Fax: 312 468 39 55

Web: www.ankaratercume.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:4 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1999 yılında kurulmuş olan firmamız en az 5 yıllık deneyime sahip 200 yeminli tercüman kadrosu ile birçok kamu kurumlarının ve binlerce özel firmaların yazılı ve sözlü tercümelerini ve birçok projesini başarı ile tamamlayarak başarı belgeleri almaya hak kazanmıştır.

Firmamız İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve İtalyanca başta olmak üzere tüm dillerde inşaat, medikal, hukuk, mimarlık, mühendislik, bankacılık, dış ticaret (ithalat-ihracat-gümrük işlemleri), savunma sanayi ve ekonomi konularında yazılı çeviriler ile simültane, ardıl konferans çevirileri, yurt içi rehberlik, refakat ve deşifre süreçlerinde uzman mütercim-tercüman ve eğitmen kadrosu ile kaliteli ve özenli bir hizmet sunmaktadır. Ayrıca tüm dünya dillerinde noter tasdiki yapılmaktadır.

2002 yılından itibaren Firmamız Konferans Teknik ekipmanları (Simültane Sistem, Ses Sistemleri, Görüntü Sistemleri satın alarak 100\`lerce projeyi başarı ile tamamlamıştır.Firmamız 2002 yılında Analog Sistem ile birlikte girdiği piyasaya 2009 yılından itibaren tüm ekipmanlarını yenileyerek şu anda Dijital Bosch Integrus ekipmanları ile hizmet vermektedir.

Yaptığımız işin önemini bilerek çağın gerektirdiği tüm teknolojik imkanları kullanarak hizmet vermek hedeflerimiz arasındadır.Konferans Tercüme Sistemlerimiz, Ses ve Görüntü Sistemlerimiz ISO standartlarına uygun olup her geçen gün kendini yenilemektedir.

Firmanız ile sürekli ve verimli bir iş birliği tesis edebilmek amacıyla çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Saygılarımızla
ANKARA TERCÜME KONFERANS TERCÜMANLARI ve EKİPMANLARI Ltd. Şti.


Ürün ve Hizmetler


Yazılı Tercüme , Konferans Ekipmanları
1999 yılında kurulmuş olan firmamız en az 5 yıllık deneyime sahip 200 yeminli tercüman kadrosu ile birçok kamu kurumlarının ve binlerce özel firmaların yazılı ve sözlü tercümelerini ve birçok projesini başarı ile tamamlayarak başarı belgeleri almaya hak kazanmıştır. Firmamız İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça ve İtalyanca başta olmak üzere tüm dillerde inşaat, medikal, hukuk, mimarlık, mühendislik, bankacılık, dış ticaret (ithalat-ihracat-gümrük işlemleri), savunma sanayi ve ekonomi
Yazılı Tercüme
Sözlü Tercüme
Refekat Hizmetleri
Simültane Sistem (Digital Bosch İntegrus)
Ses Sistemleri
Işık Sistemleri
Perde Dekor Sahne
Görüntü Sistemleri (Projeksiyon Cihazları)

#Tercüme #Simültane Sistem #Deşifre #Ankara #Çeviri


Benzer Firmalar