Anasayfa » Matbaalar » Basın ve Medya » DENİZLİ Matbaalar » TARAŞLI GRAFİK MATBAA

TARAŞLI GRAFİK MATBAA


Saraylar Mh. 368 Sk. No: 10/B

Telefon1: 0258 241 67 64

Telefon2: 0258 241 67 64

Fax: 0258 241 67 64

Web: www.tarasli.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşterilerin grafik ve matbaacılık ürünleri ile ilgili her türlü talebini hızlı, kaliteli ve güvenilir bir şekilde karşılamayı, ihtiyaç halinde müşterileri daha iyi ve kaliteli çözümlere yönlendirmeyi misyon edinmiş olan TARAŞLI GRAFİK MATBAACILIK, 1986 yılında kurulmuştur.

Grafik ve matbaacılık ürünleri ile ilgili ürün ve hizmetleri müşterilerine sunma çabası ile teşkilatlanmamızı matbaacılığın birçok dalını kapsayacak şekilde tasarlayıp gerçekleştirdik. A’dan Z’ye hemen hemen tüm matbaa taleplerine cevap verebilen firmamız, üretim ve grafik konusunda her geçen gün kendisini geliştirmektedir.

Bundan sonrada tıpkı bundan önce olduğu gibi modern baskı teknolojilerini takip edip uygulayarak, yeniliklere öncülük ederek siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz.

Müşterilerimizin sadece iş ortağı değil, aynı zamanda baskı ve matbaa konusunda danışmanı ve çözüm ortağı olma isteğindeyiz.


Ürün ve Hizmetler

Davetiye, Kartvizit, Plastik Kart, Etiket, El İlanı, Broşür, Afiş, Katalog, İnsert, Karton Çanta, Takvim, İmsakiye, Magnet, Kaşe, Takvim Çeşitleri, Ajanda Defter, Bloknot ve Promosyon Çeşitleri

# # # # #


Benzer Firmalar