rentacarss


Mehmetalipaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No : 123/A Kocaeli

Telefon1: 05321669627

Telefon2:

Fax: 02163256854

Web: www.rentacarss.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:39 (Yönetici:9 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Rentacarss Kocaelide 1 senelik geçmişi bulunan bir firmanın kuruluşudur. Yaşanabilecek tüm aksiliklere karşı müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmetini sürdürmektedir. Zamanında ve güleryüzlü hizmeti, tecrübeli personeli ile en uygun fiyatlarla sunan Rentacarss; son model değişik markalarda araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir hizmet anlayışını ilke edinen ve bunu uygulayan Rentacarss; binlerce araçlık filo olma yolunda hızla her müşterilerine daha kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla vermeye devam etmektedir. Devamlı olarak farklılaşmanın, farklı hizmetin peşinde yeni ürünler geliştirmeye çalışan dinamik bir kadro ve takım ruhu ile çalışmalarını sürdürmekte, bu ruhu müşterileri ile de paylaşmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


rentacarss
Araç Kiralama Koşulları Araç kiralamak için birçok şart bulunmaktadır. Bütün şirketlerde ortam olan yaş ve ehliyet sınırlarıdır. Minimum yaş sınırı 21 maksimum ise 75’tir. Mini ve ekonomi sınıfında oto kiralamanız için en az 21 yaşında olmanız ve iki yıllık bir ehliyetinizin bulunması şarttır. Orta sınıf ve üst sınıf araçlar için yine en az iki yıl ehliyet sahibi olmanız ve yaş sınırı 25tir. Lüks ve büyük araç sınıfına giren kişiler ise 3 senelik ehliyete sahip olmaları ve 28 yaşın üzerinde
Araç Kiralama Koşulları
Araç kiralamak için birçok şart bulunmaktadır. Bütün şirketlerde ortam olan yaş ve ehliyet sınırlarıdır. Minimum yaş sınırı 21 maksimum ise 75’tir.

Mini ve ekonomi sınıfında oto kiralamanız için en az 21 yaşında olmanız ve iki yıllık bir ehliyetinizin bulunması şarttır. Orta sınıf ve üst sınıf araçlar için yine en az iki yıl ehliyet sahibi olmanız ve yaş sınırı 25tir. Lüks ve büyük araç sınıfına giren kişiler ise 3 senelik ehliyete sahip olmaları ve 28 yaşın üzerinde olmaları şarttır. Eğer başka bir kişiye kiraladığınız aracı kullandırmak istiyorsanız o kişinin de bu şartlara uyması gerekmektedir. Ayrıca sözleşmede ikinci bir kişide belirtilmelidir. Herhangi bir kaza sonucunda sigorta masrafları karşılanmamaktadır. En az kiralama süresi 24 saattir. 24 saat altında kiralıyorsanız ücretlendirme 24 saat gibi alınmaktadır. Ücretlendirme işini iyi bilmeniz gerekmektedir. Araç teslim zamanında da bir ücretlendirme yapılmaktadır. Bazı firmalar tarafından bu şart değişebilir. Sigorta masraflarını da sormanızda fayda vardır. Rent a car hizmetlerini iyi bilirseniz kimse sizi dolandırmaya kalkamaz. Güvenliğiniz her şeyden öncedir.

#rent a car #kocaeli rent a car #sakarya rent a car #bursa rent a car #ankara rent a car


Benzer Firmalar