Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » tabanvay vale park

tabanvay vale park


forum istanbul avm

Telefon1: 02126406767

Telefon2: 05307819937

Fax: 02126406771

Web: www.tabanvayvale.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:86 (Yönetici:4 | Memur:2 | İşçi:80
Dış Ülkelerle Bağlantıları:




--------------------------------------------------------------------------------

Tabanvay Vale Park turizm hizmetleri limited şirketi profesyonel, valet parking, oto yıkama, turizm ve organizasyon hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur. Tabanvay Vale sigorta kapsamında eğitimli personelleri ile profesyonel valet parking ve oto yıkama firmalarının eksikliğini giderme hedefi ile yola çıkmıştır.






Firma yöneticilerimizin öz geçmişleri. Atatürk Havalimanı vale transfer hizmetleri, Hillside City Club Trio, Capitol AVM, Acarkent Coliseum, Anadolu Sağlık Grubu, Dumankaya, Red Bull, Optimum AVM, Kanyon AVM, Olivium AVM, Flyinn AVM, Misstanbul Çarşı, Cevahir AVM, MetroCity AVM, Medical Park Hastaneler grubunda bağlı oldukları işletmelerin yöneticiliğini başarıyla ile üstlenmişlerdir. Tabanvay Vale Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük AVM si olan Forum İstanbul, Forum Marmara, Dumankaya, Anadolu Sağlık Grubu projelerinde profesyonel ve sigorta kapsamında valet parking, transfer, oto yıkama hizmetleri sunmaktadır.

Ayrıca çeşitli açılış, davet ve organizasyonlarda da proje bazında valet parking turizm hizmetleri ve tanıtım hizmetleri sunmaktadır.



Tabanvay Vale hizmetinin sağladığı en önemli kolaylık bulunduğu tüm noktalarda zaman kaybını ve zahmetini engellemektir. Tabanvay Vale hizmetini kullanan müşteriler, otopark içinde park yeri arama, eşya taşıma, ayrıca araç yıkattırma zahmetinden kurtuluyorlar. Araçlar Tabanvay Vale görevlileri tarafından teslim fişleri karşılığında mevcut hasarları kontrol edilerek teslim alınmaktadır. Araçlar tabanvay ltd görevlisine teslim edildiği andan tekrar teslim alınıncaya kadar gecen süre içinde her türlü hasar durumuna karşı sigorta güvencesi altına alınmaktadır. Müşterilerimiz araçlarıyla ziyaret ettikleri yerlerde tabanvay logomuzu gördüklerinde araçlarını konusunda uzman bir şirkete teslim ettiklerini hissetmeleri en büyük gurur kaynağımızdır.

Tabanvay Vale valet parking, oto yıkama hizmetlerinin yanında havaalanı şehir transferleri hizmetlerini kapsayan transfer hizmetleri günlük turları kapsayan özel transfer ve günlük / haftalık / uzun süreli şoför teminini kapsayan özel transfer hizmetleri ve zamanı sınırlı olan kişilere özel araç muayene hizmeti ve özel servis hizmetleri de sunmaktadır. Öncelikli hedefimiz havaalanı geliş ve gidişlerde ve İstanbul trafiğinde yerli ve yabancı misafirlerinize özel konforlu bir ulaşım sağlamaktır.

Tam donanımlı vip van tipi araçlarla ve iyi seviyede yabancı dil bilgisine sahip konusunda eğitimli ve deneyimli personellerimiz ile 24 saat kesintisiz transfer hizmetleri sunmaktayız.

Vizyonumuz;


İç ve dış müşteri memnuniyetini önde tutmak koşulu ile çalışanı geliştiren, gelişen ve degişen müşteri beklentileri konusunda proaktif yaklaşımı benimseyen, degişime açık sürekli gelişen ve ögrenen organizasyon kültürünü benimseyen olmaktır.

Değerlerimiz

» Güvenilirlik
» Kalite odaklılık
» Verimlilik
» Sonuç odaklılık
» Müşteri odaklı


Ürün ve Hizmetler


vale park hizmetleri
-------------------------------------------------------------------------------- Tabanvay Vale Park turizm hizmetleri limited şirketi profesyonel, valet parking, oto yıkama, turizm ve organizasyon hizmetleri vermek amacıyla kurulmuştur. Tabanvay Vale sigorta kapsamında eğitimli personelleri ile profesyonel valet parking ve oto yıkama firmalarının eksikliğini giderme hedefi ile yola çıkmıştır. Firma yöneticilerimizin öz geçmişleri. Atatürk Havalimanı vale transfer hizmetler
vale park organizasyon tıransfer oto yıkama tanıtım hizmetleri

#vale park #organizasyon #özel şöför #oto yıkama #tanıtım hizmetleri


Benzer Firmalar