ERDEM KOZMETİK


HÜRRİYET MAH. MAHİR SOK. NO:9/2

Telefon1: 0216 452 30 77

Telefon2: 0532 422 39 68

Fax: 0216 309 95 37

Web: www.erdemkozmetik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ÇİN-KORE-AZERBEYCAN-KIBRIS-MAKEDONYA-TÜRKMENİSTAN

Kozmetik sektöründe hizmet veren firmamız, profesyonel kullanıma yönelik estetik cihaz ithalatı, satışı ve satış sonrası teknik destek vermektedir.

Temel ilkesi olarak müşteri memnuniyetini benimsemiş olup, sektörde çıkan her türlü yeniliği dünya ile aynı anda en kaliteli ve en ekonomik şekilde siz değerli müşterilerimizin beğenisine sunmaktadır.

Firmamız hastaneler, tıp merkezleri, medikal estetik merkezleri, güzellik salonları, solaryum merkezleri, spa merkezleri, thalasso terapi merkezlerinin ihtiyacına yönelik her türlü cihaz ve sarf malzemenin satışını Türkiye genelinde yapmaktadır.

Bunların yanı sıra satışa sunduğu ikinci el cihazlara garanti vererek, geniş teknik servis ağıyla arıza ve yedek parça temininde sektöründe öncü ve güçlü bir hizmet sunmaktadır.

Erdem Kozmetik tüm cihazları için 2 yıl garanti ve 10 yıllık yedek parça bulundurma garantisi vermektedir. Tüm cihazlarımız CE ve TSE standartlarına sahiptir.

Firmamız sonsuz müşteri memnuniyetini benimsediği gibi yerinde, doğru ve kaliteli hizmet vermenin onurunu yaşamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

IPL VE 802 (ÇİFT BAŞLIKLI) - KAVİTASYON VE RADYOFREKANS CİHAZI-CİLTBAKIM CİHAZLARI-EPİLASYON CİHAZLARI-G-5 MASAJ ALETİ-FİTT MASAGE - LENFDRANAJ CİHAZI-3 MOTORLU KOLTUKLAR-SEDYE-DELİKLİ SEDYE-LOOP-VAPOZON-STERİLBOX-TABURE-ARKALIKLI TABURE-RADYO FREKANS -IPL-MASAJ ALETİ-PASİF JİMNASTİK CİHAZI- 250 BİN ATIŞLI IPL EPİLASYON-ZAYIFLAMA CİHAZLARI - KOLTUKLAR-ÇANTA TİP SEDYE-KALICI MAKYAJ CİHAZI-İĞNELİ EPİLASYON CİHAZI-2 SİSTEM EPİLASYON TEKNİK SERVİSLERİMİZ : IPL EPİLASYON-KAVİTASYON CİHAZLARI-ZAYIFLAMA CİHAZLARI

#IPL #KAVİTASYON #G-5 MASAJ #LENFDRANAJ #CİLT BAKIM


Benzer Firmalar