Anasayfa » Organizasyon » İSTANBUL Organizasyon » Etoiles Organizasyon Reklam Tanıtım Danışmanlık

Etoiles Organizasyon Reklam Tanıtım Danışmanlık


Ortaklar Cad. No 26/1 Mecidiyeköy Şişli İstanbul

Telefon1: (212) 233-4922

Telefon2:

Fax:

Web: www.etoilesorganizasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:-

Organizasyon sektöründe müşteri memnuniyeti ilkesiyle, tasarım ve dizaynları , profesyonel fikir ve düşünceleri , 7 kişilik uzman kadrosu ve ekipmanları ile 8 Haziran 2010 dan beri, Orahel ile Beylikdüzü’ nde başlayan maceramıza Les Étoiles Organizasyon ile Dünya Ticaret Merkezi’nde devam ediyoruz.

Her türlü davet organizasyonları yanı sıra açılış, piknik, yemek organizasyonları, fuar , animasyon , dekorasyon , kongre , seminer , festival , gala & şirket toplantılarınızın tüm detayları ile ilgilenerek vaktinizin ne kadar değerli olduğunu size hatırlatarak kusursuz bir organizasyonda misafir gibi ağırlanmanın keyfini sunuyoruz.

Temel İlkemiz; kusursuz memnuniyetiniz için size uygun mekanları yaratıcı tasarımlarımızı , farklı dekor & animasyonlar ile birleştirerek davet , organizasyonlarınızı daima hatırlanacak büyüleyici bir atmosfere dönüştürmektir.

Size bu ayrıcalığı yaşatmak İçin geliştirdiğimiz özel dizaynlarımız , tecrübeli & dinamik kadromuz , titiz çalışma anlayışımızla daima yanınızda yer almaktan mutluluk duyuyoruz.

\


Ürün ve Hizmetler


Les Etoiles
Organizasyon sektöründe müşteri memnuniyeti ilkesiyle, tasarım ve dizaynları , profesyonel fikir ve düşünceleri , 7 kişilik uzman kadrosu ve ekipmanları ile 8 Haziran 2010 dan beri, Orahel ile Beylikdüzü’ nde başlayan maceramıza Les Étoiles Organizasyon ile Dünya Ticaret Merkezi’nde devam ediyoruz. Her türlü davet organizasyonları yanı sıra açılış, piknik, yemek organizasyonları, fuar , animasyon , dekorasyon , kongre , seminer , festival , gala & şirket toplantılarınızın tüm detayları ile i
Hizmetlerimiz : organizasyon, parti organizasyonu, sürpriz organizasyonu, model temini, catering organizasyonu, lansman organizasyonu, düğün organizasyonu, nişan organizasyonu, fuar organizasyonu , fuar hostesi, kokteyl organizasyonu, doğum günü partisi, etkinliğin haber yapılması, bekarlığa veda partisi, dansçı temini, oryantal kirala, açılış organizasyonu

#organizasyon #parti organizasyonu #sürpriz organizasyonu #model temini #catering organizasyonu


Benzer Firmalar