Anasayfa » Denizcilik Hizmetleri » Denizcilik » İSTANBUL Denizcilik Hizmetleri » KEREMPE DENİZCİLİK VE GEMİ İŞLETMECİLİĞİ LTD ŞTİ

KEREMPE DENİZCİLİK VE GEMİ İŞLETMECİLİĞİ LTD ŞTİ


Aydın tepe mh. yavuz cd. no:1 kat 4 d:4 tuzla istanbul

Telefon1: 216 447 22 22

Telefon2:

Fax: 216 447 22 02

Web: www.kerempedenizcilik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:2 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KEREMPE DENİZCİLİK VE GEMİ İŞLETMECİLİĞİ LTD ŞTİ. Firması yılların verdiği personel hizmetleri tecrübesi ile Türk ve Yabancı bayraklı gemilere,dahili ve uzakyol gemilerine personel temini sağlamaktadır.çalışma prensiplerinin temelinde personel memnuniyeti yatan firmamız öncelikli olarak bünyesindeki personelin sadece gemiye gönderene kadar değil,personelimizin kontrat süresince tüm sorunlarının çözümüne kadar yardımcı olmaktadır.personel hizmetlerinde uzak yol Süvariden,Kamarot’a kadar tüm personel temini konusunda uzmanlaşmış bulunmaktadır.
KEREMPE DENİZCİLİK VE GEMİ İŞLETMECİLİĞİ LTD ŞTİ. Firması gemi adamı ehliyeti ve tüm eğitimler ile ilgili bünyesindeki resmi eğitim okulları ile hizmet vermektedir.
Okullarımıza kayır yaptıran tüm personeller iş garantili olarak eğitime başlarlar.
Aşagıda gerekli ön bilgiler verilmektedir..
Gemi adami cüzdani alabilmek için herhangi bir saglik sorunu,sabika kaydi olmamasi ve 17 yasindan gün alip en az ilkögretim mezunu olmak gerekmektedir.
NOT:8 yillik zorunlu egitim öncesi ilkokul mezunu olanlar gemi adami ehliyeti alabilirler.
ASÇI: Asçi ehliyeti alicak kisilerin en az 6 aylik asçi hizmet belgesi olmasi gerekmektedir.bu belge 12 günlük s.t.c.w. egitimi sonucunda alinmaktadir.
KAMAROT: Kamarot gemilerde servis elemanidir.asçiya yardimci olur ve temizlik isleriyle ilgilenir.12 aylik hizmet belgesi olmasi gerekmektedir.12 günlük s.t.c.w. egitimi sonunda ehliyeti almaya hak kazanilir.
GEMICI: Güverte personelidir.güvertenin temizligi,raspa,boya ve vardiye tutma gibi rutin isler yapar.gemici yeterliligindeki kisiler güvertede hizmetleri sonucunda ehliyetlerini yükseltirler.36 günlük kurs sonucunda gemici ehliyeti almaya hak kazanilir..
YAGCI:Makine personelidir.makinenin temizligi,yagi,suyu,bakimi ve vardiye tutma gibi islerden sorumludur.makine sinifindaki personellerde hizmetleri sonucu yükselme imkani vardir.36 günlük egitim sonucu yagci ehliyeti almaya hak kazanirlir.

NOT:Güverte ve makine sinifinin yükselme dereceleri sitemizin bilgi bankasi gemi adami yeterlilikleri bölümünde gözükmektedir.

Askerligini serdümen er veya porsun er yapmislara 12 günlük s.t.c.w. egitimi sonucunda usta gemici yeterliligi verilmektedir.bunlarin disinda askerligini bahriyeli yapmis kisiler hizmet belgelerine istinaden 12 günlük s.t.c.w. egitimi sonucunda yagci veya gemici yeterligi alirlar.

Meslek lisesi tesviye,elektrik,makine,döküm ve metal isleri mezunlarina 12 günlük s.t.c.w. egitimi sonunda yagci yeterliligi verilir.
Mesleki eğitim kurslarımızda olup ısteyen personele raspa-boya,kaynak,ileri kaynak,gemi elektriği,iş makineleri kullanma kurslarıda verilmektedir.
GEREKLI EVRAKLAR
1-)20 ADET RESIM
2-)KIMLIK FOTOKOPISI
3-)SABIKA KAYDI
4-)ASKERLIK TERHIS BELGESI
5-)IKAMETGAH-NUFÜS SURETI


Ürün ve Hizmetler


gemi personeli
KEREMPE DENİZCİLİK VE GEMİ İŞLETMECİLİĞİ LTD ŞTİ. Firması yılların verdiği personel hizmetleri tecrübesi ile Türk ve Yabancı bayraklı gemilere,dahili ve uzakyol gemilerine personel temini sağlamaktadır.çalışma prensiplerinin temelinde personel memnuniyeti yatan firmamız öncelikli olarak bünyesindeki personelin sadece gemiye gönderene kadar değil,personelimizin kontrat süresince tüm sorunlarının çözümüne kadar yardımcı olmaktadır.personel hizmetlerinde uzak yol Süvariden,Kamarot’a kadar tüm perso

#gemi personel,personel hizmetleri #gemi personel hizmetleri #gemici,usta gemici #gemi işletmeciliği #gemi işleri,personel acenteliği


Benzer Firmalar