Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » AKER YAI izolasyon

AKER YAI izolasyon


Ugurmumcu Mah Hoca Ahmet yesevi cd 2339 Sok No:1 Sultangazi/İSTANBUL

Telefon1: 0212 594 81 34

Telefon2:

Fax: 0212 5948134

Web: www.akeryapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AKER YAPI ŞİRKETİMİZİN TARİHÇESİ

Aker Yapı Dekorasyon, 1991 yılında alüminyum doğrama, cam ve demir doğrama sektöründe faaliyet göstermek amaçlı kurulmuştur.

Her geçen yıl faaliyet alanını genişleterek kaliteli hizmet vermeyi hedef edinmiştir.

1992 yılında çelik kapı imalatı. 1995-1996 yıllarında PVC doğrama.

1998 yılında inşaat ve tadilat tadilat isleri, 2002 yılında mobilya dekorasyon alanlarında faaliyetlerini genişleterek büyümeye devam etmiştir.

2006 yılında inşaat ve çeşitli alan lar da izolasyonun bir sorun haline geldiğini gördük biz aker yapı olarak bu sorunun çözümü odağı olmaya karar verdik .

Firma organizasyonumuzun oluşturulmasında, ne zaman ve nerede, isverenlerimize çabuk ve kolay sağlanabileceği baz teşkil etmektedir.

Müşterilerimize daha fazla avantaj sağlamak için , her durum karsısında samimi olmak ve etik değerlerden uzaklaşmadan hizmet vererek is yaptığımız yerlerde hayat standartlarını artırmak ve bu suretle daha kaliteli yasamlar sunmak ana ilkelerimiz Arasındadır..


AKER YAPI SİZ DOSTLARI İÇİN DEKORASYON & SU SES ISI İZOLASYONU YAPAR.

Abdulkadir DEMİR.
www.akeryapi.com

www.izolasyonaker.com

info@akeryapi.com



Ürün ve Hizmetler


su izolasyonu
Kristalize su izolasyon nedir? Kristalize malzemeler, osmoz tekniğiyle betonun içinde kılcal çatlaklarda suya doğru ilerleyen, ve suyla reaksiyona girdiğinde kristaller üreterek kılcal çatlakların içini camlaştıran ve tıkayan malzemelerdir. Suyun geldiği yönün ters tarafından yapılması zorunlu olan su izolasyonu uygulamalarında kristalize malzemeler neredeyse tek seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Betonun içini bir bakıma izole eden bu malzemeler suyu kestiği gibi, betonarme içerisindeki
Su izolasyonu, ısı izolasyonu, yalıtım, izolasyon, dekorasyon, perde izolasyonu, havuz izolasyonu, rayda izolasyonu, negatif izolasyon, pozitif izolasyon, sürme izolasyon, aker yapı, teras izolasyonu, ses yalıtım, ısı izolasyonu, ısı yalıtımı, kırıstalize, su yalıtının ekonemiye katkısı, izolasyon, yalıtımcı, izolasyoncu, izolasyoncum, dekorasyoncu, aker yapı

#Su izolasyonu,ısı izolasyonu,yalıtım,izolasyon,dek #sürme izolasyon,negatif izolasyon #teras izolasyonu,su izolasyonu #radya izolasyonu,pozitif perde izolasyonu, #garantili su izolasyonu,negatif kıritalize su izol


Benzer Firmalar