Ultra FM


Ataşehir Mah Ziyapaşa Cad. No:9 34704

Telefon1: 216 606 06 44

Telefon2:

Fax: 216 324 53 59

Web: www.ultrafm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yeni bir yapılanma sürecine giren ultrafm ; modern yayıncılık anlayışı, popüler şarkıları ve tecrübeli Programlarıyla beğeni toplamaya devam ediyor.

ULTRA FM, müziği ve programcılarıyla olduğu kadar haber bültenleriyle de dikkat çekiyor. Yayınlanan hızlı ve güncel haber bültenleriyle gündemin de nabzını tutuyor.

Arabek’in Ultra Sesi Sloganı ile Gün boyunca yayın akışında da belirtildiği gibi %70 Arabesk, %25 Fantezi ve %5 Türk Sanat Müziği türlerinde dinleyiciye hitap eden yayınları ve özenle seçilmiş şarkılara yer veren müzik akışıyla en çok tercih edilen radyolar arasında türünde üst sıralarda yer alıyor.

Ultra FM Kurumsal İletişim:
Telefon: +90 216 606 06 44
E-posta: info@ultrafm.com.tr
Web Adres : www.ultrafm.com.tr


Ürün ve Hizmetler


Biokür
Biyokür; saç köklerinin ihtiyaç duyduğu tüm vitamin, mineral, enzim ve aktiflerin yanı sıra, uluslar arası literatürde saç dökülmesini önlediği ve yeni saç oluşumunu desteklediği kanıtlanmış iki ana bileşik olan, Procapil ve Trichogenic komplekslerini içeriğinde barındırır. Biyokür Serum, açılan saç gözeneklerinden saç köklerine nüfuz eder ve saç köklerini besleyerek güçlenmesine yardımcı olur. Saç dökülmesinin durdurulması ve saç derisinin güçlendirilmesi için, dışardan yapılan uygulamaların ya
Yerel yayıncılık lisansı ile Türkiye\`nin çeşitli illerinde yayın yapmaya başlayan Radyomuz Arabesk/Fantezi türünde ultra fm adıyla yayın yapmaktadır.

#ultra fm #ultra fm türkiye #arabesk/fantezi #arabeskin ultra sesi #


Benzer Firmalar