aktemizlik


yakuplu mh,19 mayıs cd,102 sk n3 beylikdüzü

Telefon1: 0212 876 50 28

Telefon2: 0507 775 96 57

Fax: 0212 876 50 28

Web: www.aktemizlik.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılında Beylikdüzün’de kurulmuş olan Ak Temizlik, dis cephe temizlik hizmetleriyle yola çıkmışdır. Ak Temizlik, uzmanlastığı hizmet alanları olan dıs cephe, inşaat sonrası, ofis, bina, fabrika ve A.V.M temizlik hizmetleri üretiminde bakis açisi ile farklilasmaktadir.

Ak Temizlik, çalisanlarinin sagliginda ve çevreye duyarlidir.Kullandigi tüm ekipmanlarda ve kimyasallarinda setifikali ürünleri seçer.Verdiği hizmetler ile diğer temizilk şirketlerinin sürekli bir adım onünde olan aktemizlik, aynı zamanda vermiş olduğu hizmetin güvencesini taşımaktadır.İstanbul içerisinde faailet gösteren temizlik şirketimiz, İstanbul’un neresinde olursa olsun temizlik hizmetini ayağınıza kadar

en güzel şekilde getirir ve memnun kalmanızı sağlar.Vermiş olduğumuz temizlik hizmetlerinden müşterileri memnuniyetini en üst düzeyde sağlamış olan temizlik şirketimiz, sizinde memnun kalacağınız garantisini verir.

Aktemizlik, elemanlarına verdiği hizmet eğitimi ile, kaliteyi yukarda tutmayı başarmış ve bünyesinde acemiliğe yer vermemektedir.Kaliteli hizmetin, profosyonel elemandan geçtiğinin farkında olan Ak Temizlik, verdiği eğitimler ile kaliteli hizmetin sürekliliğini sağlamıştır.

Temizlik şirketimizin sağlamış olduğu hizmet ile temizlik piyasasında temiz sicili ile hizmetlerine devam etmektedir.

Ak Temizlik yillanmis tecrübesi, kaliteli elemanlari ve isbilirligi ile size güvence verir…


Ürün ve Hizmetler

inşaatsonrası temizli, dış cephe, otel, hastane, ev ve ofis temizligi, plazave site temizlik hizmetleri verilmekdedir

#hastane vecila hizmeti #dışcephe,ev ve ofis #otel,plazave sitetemizli #inşaat sonrasıtemizligi #


Benzer Firmalar