Anasayfa » Tıbbi cihazlar ve malzemeleri » Sağlık hizmetleri » İZMİR Tıbbi cihazlar ve malzemeleri » Süpermed Medikal Market Tıbbi Malzeme Tic.Ltd.Şti.

Süpermed Medikal Market Tıbbi Malzeme Tic.Ltd.Şti.


Korutürk Mah.Ortanca Sok.No:37/C

Telefon1: 2322787406

Telefon2: 5548700600

Fax: 2322787406

Web: www.medikalmarket.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Medikal ve Elektronik Ticaret sektöründe 12 yıllık deneyime sahip olan firmamız sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hergün daha çok çalışmaktadır. Geniş ürün yelpazemiz, kalite anlayışımız ve süper hızlı gönderilerimiz her zaman için siz değerli müşterilerimiz tarafından takdirle karşılanmıştır. Bize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdiden siz değerli müşterilerimize teşekkür eder iyi alışverişler dileriz.


Ürün ve Hizmetler


O2 Balance Oksijen Terapi Cihazı (Oksijen Jeneratörü)
::: HIZLI GÖNDERİ ::: AÇIKLAMA : Vücudumuzun içinde bağışıklık sistemi adı verilen şaşırtıcı ve bir o kadar da ilginç savunma mekanizması vardır. Bağışıklık sistemi insanoğlunu "mikrop" diye tanımlanan, enfeksiyona yol açabilen virüs, bakteri, mantar ve parazit gibi mikroorganizmaların zarar verici etkilerine karşı korur. İnsan vücudu çevresinde bulunan çok sayıdaki mikrobun saldırısına uğrar ve bu organizmalar vücudumuza girebilmek için uğraş verir. Sağlıklı bir vücut; karşılaştığ
Nedir, kullanımı, eczane, eczanelerde, medikal, medikallerde, satış, sipariş, yorum, yorumları, yan etkileri, tavsiye, markaları, nasıl kullanılır, kullanım şekli, forum, nerden alınır, nerede satılır, satışı, siparişi, satın al, satış yerleri, fiyat, fiyatı, fiyatları, satın alma, satan eczaneler, doğal, bitkisel, faydaları, hakkında, içeriği, ilaç, ürünleri, çeşitleri, özellikleri, çeşitleri, ne işe yarar, hangi, hangisi, daha ucuz, en iyi, en ucuz, en kaliteli, en uygun, tamiri, nereden alınır, nerde satılır, internetten, hangi sitede, kaç para, kaç lira, ne kadar, servisi, bayi, bayii, bayisi, ithalatçı, distribütör, üretici, türkiye, istanbul, izmir, bursa, adana, antalya, ankara, eskişehir, konya, gaziantep, mersin, kayseri, malatya, manisa, diyarbakır, kocaeli, trabzon, rize, izmit, sakarya, samsun, edirne.

# # # # #


Benzer Firmalar