Mye Elektronik


Şemsettin Günaltay Cad. Kamiller Sok. Ahu Apt. No:3/A Erenköy / İstanbul

Telefon1: + (90) 216 385 15 25

Telefon2:

Fax: + (90) 216 302 16 06

Web: myeelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1969
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1969 yılında Şişli’de faaliyete başlayan firmamız Elektronik ve Elektrik konusunda bir çok belgeye sahip tescilli bir firmadır. MYE Elektronik olarak 44 yıldır sektöre hizmet vermekteyiz. Uzman ekibimiz ile hizmet verdiğimiz kurumsal firmalar ve markalar bulunmaktadır.

MYE Elektronik sektörde ki yenilikleri ile bir çok markanın yetkili servisliğini sağlamaktadır. Teknik servis olarak tüm markalara hizmet sağlamaktayız. Elektronik ve elektrik sektöründe kurumsal olarak firmalara ve kişilere hizmet vermekte olan firmamız, aynı zamanda toptan ve perakende ürün temin etmektedir. Hizmet sağladığımız tüm marka ve ürünlerin yedek parça hizmetini de sağlamaktayız. Hizmet sağladığımız tüm ürünlerin orjinal yedek parçalarını yurt içi ve yurt dışı tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz.

Teknik servis ve yetkili servis hizmeti verdiğimiz tüm ürünler ilgili firma garantisi altındadır.


Ürün ve Hizmetler


Küçük ev aletleri
Esse Servis; Esse Tost Makinesi, Mutfak Robotu, Ekmek Kızartma Makinesi, Süpürge, Ütü ve diğer tüm Esse ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Esse ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz. Esse kalitesi ile garanti edilen tüm Esse ürünlerini temin etmekteyiz. Esse yetkili servis olarak orjinal Esse ürünleri kullanmaktayız. Esse Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz. Braun Servis; Braun Tı
Esse Servis;

Esse Tost Makinesi, Mutfak Robotu, Ekmek Kızartma Makinesi, Süpürge, Ütü ve diğer tüm Esse ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Esse ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz. Esse kalitesi ile garanti edilen tüm Esse ürünlerini temin etmekteyiz. Esse yetkili servis olarak orjinal Esse ürünleri kullanmaktayız.

Esse Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz.

Braun Servis;

Braun Tıraş makineleri, Silk-épil, Saç düzleştiricileri, Buharlı ütüler ve diğer tüm Braun ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Braun ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz. Braun kalitesi ile garanti edilen tüm Braun ürünlerini temin etmekteyiz. Braun yetkili servis olarak orjinal Braun ürünleri kullanmaktayız.

Braun Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz.

Ufo Servis;

Ufo Vantilatörler, Isıtıcılar, Konvektör, Fanlı Isıtıcı ve diğer tüm Ufo ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Ufo ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz. Ufo kalitesi ile garanti edilen tüm Ufo ürünlerini temin etmekteyiz. Ufo yetkili servis olarak orjinal Ufo ürünleri kullanmaktayız.

Ufo Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz.

Nilfisk Servis;

Nilfisk Yer bakım otomatları, Süpürücüler, Kombine makineler, Buharlı Temizleyiciler, Cila Parlatma Makineleri ve diğer tüm Nilfisk ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Nilfisk ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz.

Nilfisk Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz.

Fantom Servis;

Fantom Elektrikli süpürge, Toz torbalı süpürge, Ütü, Halı yıkama makinesi ve diğer tüm Fantom ürünlerinin yedek parça hizmetini sağlamaktayız. Fantom ürünlerinin yedek parçalarını tüm illere anlaşmalı kargomuz ile göndermekteyiz.

Fantom Servis | Orjinal yedek parça ve aksesuar hizmetimiz ile tüm illere hizmet vermekteyiz.

#braun #esse #fissler #delonghi #


Benzer Firmalar