Anasayfa » Markalama Makineleri » Makine sanayi » İZMİR Markalama Makineleri » ISMO DİNAMİK SİSTEMLER MAK.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.

ISMO DİNAMİK SİSTEMLER MAK.SAN. VE TİC.LTD.ŞTİ.


10007 Sok. No.18/40 Çınar San.Sit. Ulukent San.Bölg.

Telefon1: +90 232 833 2320

Telefon2:

Fax: +90 232 8332321

Web: www.ismodynamics.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ISMO DYNAMICS LTD. Kaliteyi hedef almış teknolojik katma değeri yüksek endüstriyel ürünler üreten yenilikçi bir firmadır.
Sektorün ihtiyaçları doğrultusunda yapılanan firmamız ,cnc sektoründe onbeş yıllık tecrübeye sahip uzman kadrosuyla yurtiçinde ve yurtdışında hareket kontrolü esasına dayalı Endüstriyel Pin Markalama, Lazer Markalama ,Lazer Kesme ve Kaynak Teknolojileri , Robotik Uygulamalar ve Frezeleme Uygulamalarında imalat ,satış ve satış sonrası servis hizmeti vermektedir.

Misyonumuz büyüyen ve gelişen Dünya Ekonomisinde sürekli üretim temeline dayalı; kendi markasıyla dünya piyaslarına hitap edebilecek teknolojik ve yüksek kalitede akıllı ürünler ve sistemler sunmaktır.
Müşterilerimizi ve onların ihtiyaçlarını anlamak, tahmin ve beklentilerinin üzerinde kaliteli çözümler sunmak ana hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler


Lazer Markalama Sistemleri
Lazer markalama sistemlerimiz ile çelik, paslanmaz, pirinç, bronz, altın, gümüş ve benzeri metallerin çoğu dahil olmak üzere hemen hemen tüm plastikler ve kauçuklar ile ağaç, cam, seramik, deri, kumaş ve organik hemen hemen tüm malzemeler üzerine markalama yapabilirsiniz. Lazer markalama sistemlerimiz kullanılan lazer güç kaynağına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Ana ürün portföyümüzde Fiber ve CO2 markalama lazerlerimiz farklı güç ve kabin seçenekleri ile seçiminize sunuluyor. Şayet ser
Lazer Markalama Sistemleri, Nokta Vuruşlu Markalama Sistemleri, Universal Markalama sistemleri/Numaratörler, Lazer İşleme Sistemleri, Freze Sistemleri, Robot ve Otomastyon Uygulamaları

#lazer markalama #pin markalama #lazer kesme #freze robot #numaratör otomasyon


Benzer Firmalar