Anasayfa » PLC Otomasyon » Elektrik elektronik » KOCAELİ PLC Otomasyon » Babil Otomasyon San.Tic.Ltd.Şti

Babil Otomasyon San.Tic.Ltd.Şti


Şehit Erdem Demir Cad. No:37/A

Telefon1: 02626460415

Telefon2: 05300417115

Fax: 02626460415

Web: www.babilotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2013
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BABİL OTOMASYON KONTROL SİSTEMLERİ MAKİNE SAN.ve TİC.LTD.ŞTİ AÇILMIŞTIR!!!

Babil Otomasyon kendisine uzmanlık alanı olarak özellikle Siemens’in ürettiği sanayi tipi elektronik cihazların satışını ve eğitimlerini gerçekleştirmektedir . Kaliteli bir teknik servis ve dinamik satış bölümü ile Babil Otomasyon tüm elektronik sorunlarınıza hızlı ve amacına uygun çözümler bulmaya gayret etmektedir.

Uzmanlık alanımıza Simatic S5, Simatic S7, Simodrive 611, Simodrive 610, Sinumerik ve Siemens tarafından üretilen tüm HMI ve PLC ürünleri girmektedir. Babil Otomasyon üretimi durmuş, piyasadan çekilmiş ya da son teknoloji elektronik cihazlarınızın arıza veya diğer bütün sorunları için hızlı bir çözüm üretmek gayretindedir.

Babil Otomasyon, Siemens´in yanı sıra ALLEN BRADLEY, HITACHI, DANFOSS, INDRAMAT, MITSUBISHI, OMRON, VIPA ve sektörün önde gelen bütün markaları içinde teknik servis hizmeti vermektedir. Detaylı bilgi için lütfen bizimle temas kurunuz.

SATIŞ

Babil Otomasyon, Siemens PLC ve buna benzer elektronik ürünler konusunda çok kapsamlı bir depo mevcuduna sahiptir. Babil Otomasyon size şu durumlarda hizmet verebilir.

END-OF-LIFE

Eski serinin belli bir ürününün artık satılmaması durumunda, tüm sisteminizi değiştirmeniz gerekli değildir. Babil Otomasyon imalatçıların artık satışa sunmadiğı “End-of-life” ürünler açısından piyasada bir çok sanayinin kullandığı bazı ürünleri stoklarında bulundurmaktadır . Depo içeriğimizde hem yeni hem de kullanılmış ürünler bulunmaktadır.

HIZLI SEVKİYAT

Makinanız durdu veya diğer bir acil durumla karşılaştınız. Babil Otomasyon çoğunlukla stokta tuttuğu ürünlerden sevkiyat yapabilir ve size hızlı alternatifler sunar.

ÜRÜNLERİMİZ

PLC: Simatic S5 ve Simatic S7 (6ES5 / 6ES7)
Siemens HMI: Operator Panel, Touch Panel, Industrial PC, hem eski hem de yeni modeller: OP5–OP37 / MP270–MP370 / TP070–TP270 (6AV3 / 6AV6 / 6AV7)
Sürücüler Micromaster, Midimaster, Simovert-Masterdrive, Simoreg vs. (6SE3 / 6SE6 / 6SE7 / 6SE9 / 6RA2 / 6RA7

Diğer tüm Siemens uygulamaları: Monitörler, Motorlar, Regülatörler, Teleperm, Sinec vs.

Texas Instruments; Seri 500, 505, 5TI, PM550, 530, 560, 565 vs.

Birçok başka marka ve uygulamalar (ABB, ALLEN-BRADLEY, DANFOSS, FANUC, INDRAMAT, SCHNEIDER.PANASONIC vs.)

SATIN ALMA
Babil Otomasyon bozuk olanlar dahil Simatic S5, S7, Simodrive, Sinumerik, HMI ve diğer cihazlarınızı satın alabilir.
Bize bir teklifiniz mi var?
O zaman satmak istediğiniz ürünlerin bir listesini bize göndermenizi rica ediyoruz. Her şeyden önce doğru Siemens ürün numarasını, ürünün durumunu (yeni, eski, bozuk vs.) ve arzu ettiğiniz fiyatını bildiriniz. Mümkün olan en kısa sürede size cevap vereceğiz.
FİRMAMIZ
Vizyon
Babil Otomasyon 2013 yılında kurulan genç bir işletme olmasına rağmen bu alanda 10 yıllık bir deneyime sahiptir.
Misyon
Babil Otomasyon müşterilerine hızlı ve profesyonel bir hizmet sunmak hedefini gütmektedir. Babil Otomasyon müşteri merkezli bi


Ürün ve Hizmetler


Siemens S5 plc
Ürün 2.el olup 2 yıl firma garantimiz altındadır.
Siemens plc, s7300, s7200, 6es5, s5, s7, operatör panel, hmi, sürücü, micro master, motor, allen bradley, hitachi, trimbox, obo batterman, enerji, plc eğitimi, 6es7, 6av6, 6es5

#Siemens plc #Allen Bradley Plc #Hitachi Plc #Operatör Panel #Micro Master


Benzer Firmalar