Royal E-Dış Ticaret Akademisi


Konak

Telefon1: 0232 2614554

Telefon2:

Fax: 0232 0000000

Web: https://sites.google.com/site/izmirgrouproyal/royal-e-dis-ticaret-akademisi

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bilginin ve iletişimin hızla arttığı günümüz dünyasında, küreselleşme sürecinde pazar kavramı, artık bütün dünya’yı kapsamaktadır. Dünya ticaretinin yapısını iyi kavrayabilmek, geleceğin anahtarını da elde tutmak demektir.
Bunun bilincinde olan kurumumuz, interneti en etkin bir şekilde kullanımını sağlayarak, uluslararası ve ülke hedef pazarlarını araştırmak, ileri düzeyde en kaliteli eğitimi, uygulamaya dönük ve sonuç odaklı olarak vermeyi amaç edinmiştir.
Dış ticaret operasyonunun gerçekleşmesinde gerekli bilgilerin öğretilmesinin yanında fark yaratan, hızlı ve yaratıcı düşünme yeteneğinin ortaya çıkarılması, olaylar karşısında karar verme, nasıl kazanacağını öğrenme en kolay ve pratik bir şekilde öğrencilerimize gösterilmektedir.
Yeni fikirlerin, projelerin desteklediği, güçlü öğretim kadrosunun birebir iletişim kurduğu, ileri teknolojik alt yapıyla desteklenen sınıflarda yapılan eğitimler öğrencilerimizi başarıya götürmektedir.
Eğer hedefiniz varsa, başarılı olmaya odaklandıysanız ve geleceğe ait hayalleriniz varsa sizi bekliyoruz gelin birlikte başaralım.


Ürün ve Hizmetler


DIŞ TİCARET PLANLAMASI
BÖLÜM 1:DIŞ TİCARETE HAZIRLIK 1-İhracatta Planlamanın Temel Unsurları 2-İhracatta İş Planı Geliştirme 3-İhracatta Fiyatlandırma 4-İhracatta Sözleşmenin Başlıca Unsurları BÖLÜM 2:ULUSLAR ARASI PAZARLAMA VE MÜŞTERİ BULMA YÖNTEMLERİ 1-Uluslar arası Pazarlama Planının Hazırlanması 2-Uluslar arası Pazarlamada Hedef Pazarın Seçilmesi 3-Uluslar arası Pazarlamada Marka yaratılması. 4-Uluslar arası Pazarlamada başarılı olmanın sırları. 5-E-Ticaret müşteri bulma yöntemleri. BÖLÜM 3:İHRACAT PRO
Dış Ticaret Eğitimi-Danışmanlık

# # # # #


Benzer Firmalar