Naturaldecor


aldemdağ cad.920 (çetinkaya avm karşısı)

Telefon1: 216 365 74 68

Telefon2: 216 365 59 67

Fax: 216 364 5626

Web: www.naturaldecor.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:100 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

NATURAL MOBİLYA DEK. İNŞ. YAPI ÜRÜ. NAK. TURZ. OTO. MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1999 yılında faaliyete başlayan Natural Decor, yeni nesil teknolojisi ve son trend tasarımlarıyla kısa sürede sektördeki lider firmalar arasında yerini alarak, birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Natural Decor tüketici beklentileri doğrultusunda; kaliteli ham madde, son teknoloji üretim, özgün ve işlevsel tasarımlar ile kusursuz montaj hizmeti sunmaktadır. Sektöründe öncü olan Natural Decor; 1999 yılında Santorini Mutfak, 2006 yılında ise Evo Banyo ve Pieno Door’u bünyesine katmıştır.

Natural Decor; kaliteli üretim anlayışı, yeni nesil teknolojisi ve son trend tasarımları ile tüketici memnuniyeti doğrultusunda geleceğe sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Yeni nesil teknoloji ile işlevsel yaşam alanları...
Natural Decor, 15000 m2’lik fabrika alanı, yeni nesil teknoloji makine ve yardımcı ekipmanları ve Türkiye’de sayılı bulunan makine parkı ile sektör içindeki öncü konumunu korumaktadır.

Natural Decor Showroom’da modern ve zarif dokunuşlar...
Çekmeköy’de sektörün tek kat üzerinde sergilenen en büyük showroomlardan biri olan, modern ve zarif dokunuşlarla tasarlanan 16 mutfak, 10 banyo, 34 kapı, 2 raydolabın bulunduğu Natural Decor Showroom, müşteri beklenti ve taleplerine göre sürekli yenilenmektedir.

Daha iyi bir dünya mümkün...
Natural Decor, gelecek nesillere daha iyi bir dünya bırakabilmek için çevreye duyarlı, yüksek orandaki geri dönüşümlü ürünler tasarlamakta ve üretmektedir.


Ürün ve Hizmetler


santorini mutfak
HER MUTFAĞIN BİR HİKAYESİ VARDIR... Santorini Mutfak, sektöründe 1999 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Santorini Mutfak tüketici beklentilerine ve gelişen teknolojiye uygun özgün tasarımlarla, işlevselliğe yeni bir soluk getirmeyi amaç edinmiştir. Hedefimiz, kaliteli üretim anlayışı ile egzotik ve seçkin mekanlar yaratarak tüketici beğenisini kazanmaktadır. 15000m2 üretim alanı içerisinde faaliyet gösteren Santorini Mutfak yaşam alanlarının, tüm ahşap gereksinimlerine çözüm get

#naturaldecor #natural mobilya #santorini # #


Benzer Firmalar