Boş Bardak


Kazım Karabekir Cad. Murat Çarşısı 41/14

Telefon1: 0312 384 64 84

Telefon2:

Fax: 0312 384 64 84

Web: www.bosbardak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yıllık 60 milyon bardak kapasitesiyle 2012 yılında kurulmuş olan firmamız her geçen gün üretim kapasitini arttırıken, kalitesinide aynı şekilde korumaktadır. Müşteri memnuyetini hizmet anlayışının bir parçası olarak gören Boş Bardak gelişen teknolojiyi yakından takip ederek siz değerli müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çalışmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Standart 7oz Kağıt Bardak
Karton bardak, tüm sıcak ve soğuk içeceklerin tüketimi için tek kullanımlık bir üründür. Köpük ve plastik muadillerine göre en önemli avantajı, özellikle sıcak içeceklerin tüketiminde daha sağlıklı oluşudur. Karton bardak doğal selülozdan üretildiği için ısınan hammaddenin içeceğe karışması gibi bir risk yoktur. Bardak baskı boyası gıda boyasıdır ve üzerine yapılacak baskı için herhangi bir renk sınırlaması yoktur ÖZEL SİPARİŞLERİNİZ Logo, şekil, resim, yazı, not, şiir, hatta hikaye, k
Bardaklarımız yüksek teknoloji sayesinde, hijyenik olarak üretilmektedir. Müşterilerin tercihine uygun olarak farklı renklerde üretilen baskılı bardaklarda “Flexo” baskı tekniği kullanılmaktadır. Bu yöntemle kokusuz ve sağlıklı bardaklar elde edilmektedir. Petrol artığı hammadde kullanılarak üretilen plastik ve köpük bardaklardan farklı olarak kağıt bardaklarımız çevre dostudur ve kanserojen etkisi bulunmamaktadır.

#bardak #karton bardak #kağıt bardak #kağıt #karton


Benzer Firmalar