Bilsan Grup


Cevizlidere Mah. 1243 Sokak No:4/22 balgat

Telefon1: 03124727909

Telefon2:

Fax: 03124727908

Web: www.bilsangrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BİLSANGRUP Bilişim Teknoloji Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi, Kasım 2007 tarihinde, bilişim alanında uzman ekiplerin bir araya gelerek Bilişim Teknolojilerine yeni bir anlam kazandırmak ve onu bir yaşam şekli haline getirmek amacıyla ve “ZORU HEMEN BAŞARIRIZ, İMKANSIZ BİRAZ ZAMAN ALIR” ilkesiyle kurulmuştur.
Analiz ve tasarım süreçlerini kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştirerek, bilişim hizmetleri, sistem entegrasyonu, sistem kurulumu, yazılım ve danışmanlık, görüntü ve ses sistemleri kurulumu, yapısal kablolama, güvenlik ve alt yapı, bakım-onarım, teknik destek çözümlerini sunmaktadır.
Yüksek müşteri memnuniyetini garanti altına almak için ISO 9001 toplam kalite yönetim sistemi belgesini almıştır. Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen marka ve şirketleriyle çözüm ortaklıkları yaparak gelişmeyi hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

RFID Teknolojileri
BİLSAN GRUP kapsamında bulundurduğu bilgi birikimi ve tecrübeli kadrosu ve üniversitelerle olan işbirliği ile birçok RFID sistemlere imzasını atmış ve çözümler sunmuştur. Halende talebe özel çözümler sunmaya devam etmektedir. Grubumuza getirilen projeler ihtiyaçlara göre analiz edilmekte ve ihtiyaçlara göre mühendislerimiz ve akademisyenlerimiz tarafından tasarlanmaktadır. Daha sonra bizzat kurularak anahtar teslimi sistemler üretilmektedir. Proje sonunda kurduğumuz sistemler BİLSAN gurubunun teminatı altında desteklenmekte ve proje bitiminden sonrada takip edilmektedir.

Tecrübeli mühendis , akademisyen kadrosuyla ve başarılı çalışmalarıyla BİLSAN iş süreçlerinizi organize edebilmeniz için size her zaman RFID li çözümler sunabilmek için projelerinizi beklemektedir.
Danışmanlık Hizmetleri
Tesislerin ihtiyaçlarına göre, son teknoloji test ve ölçüm cihazları ile keşif yapılarak, altyapı ve sistem özellikleri belirlenir.Uzman ekibimiz tarafından veriler projelendirerek uygun çözümler sunulur.

Güvenlik Çözümleri
Günümüz koşullarında artık yeni bir sistem tasarlamanın yanında tesislerin güvenliği ve kontrolü de çok önemli bir duruma gelmiştir.Kurumların bu ihtiyaçlarına cevap vermek için Bİlsan uzman kadrosuyla ihtiyaç duyulan güvenlik ve kamera sistemlerini yerinde keşfini yaparak projelendirmektedir.
Network Çözümleri
Günümüzde hızla gelişen iletişim teknolojileri sektörü, maliyetin düşük ama kalitenin yüksek olduğu bir hizmet verilmesi gereksinimini de beraberinde getiriyor.
BİLSAN, tecrübeli mühendis ve danışman kadrosu ile müşterinin talep ve istekleri doğrultusunda ihtiyaçların belirlenmesi ve buna uygun sistemin kurulması, entegre edilmesi ve yönetilmesi anlamında anahtar teslim projeler ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Sistem Çözümleri
Teknolojinin de sürekli ilerlemesiyle daha çok uygulama ihtiyacı doğmaktadır.Bu bağlamda her geçen gün hem server ihtiyacı hem de bunların verimli bir şekilde yönetilmesi amaçlanmaktadır.Bilsan Grup olarak sertifikalı mühendislerimizle anahtar teslim sistem ve sanallaştırma çözümleri sunmaktayız.

#Network kablolama #sanallaştırma #Sistem entegrasyon #Datacenter çözümleri #RFID


Benzer Firmalar