Anasayfa » Kompresör » Makine sanayi » İSTANBUL Kompresör » Vidalı kompresör

Vidalı kompresör


İkitelli O.S.B. Demirciler sanayi sitesi E/2 Blok No : 427 – 428 İKİTELLİ

Telefon1: 02125499999

Telefon2:

Fax: 02125499999

Web: www.vidalikompresor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1980 senesinde hava kompresör sektöründe başlayan çalışmalarımız, gerek hava sektörünün gerektirdiği teknolojilerin yakından takibi, gerek ise kişisel gelişimlerimiz ile kazandığımız farklı bakış açıları ile birleşerek; 1989 da VİKOSER Kompresörün kurulmasıyla anlam kazandı.
VİKOSER adı altında genç, dinamik, takım çalışmasını seven, teknolojiyi yakından takip eden, profesyonellerden kurulu deneyimli bir ekiple yola çıktık.
Yola çıktığımız o günden beri ilkemiz, müşterilerimize daima beklentilerinin üzerinde hizmet vermekti. Bugün geldiğimiz noktadan bakıldığında; bu ilkeler doğrultusun daki çalışmamızın ne kadar isabetli olduğu açıkça görünmektedir.Bugün VİKOSER, içerisinde bulunduğu hava sektörün de, servis ve satış anlamında Türkiye’ nin lider konumdaki firmalarından biridir.
Ekibimiz , başarılarımızın siz müşterilerimizin eseri olduğunu biliyor, aynı ilkeler ve anlayış doğrultusun da çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Çözüm ortağınız bizler; satış ve servis alanlarındaki hizmetlerimiz adına, size vermiş olduğumuz sözlerin daima arkasındayız.
Saygılarımızla.

Vizyon & Misyon
- Hava kompresörü ve ekipmanları piyasasında; satış, servis ve yedek parça alanında TÜRKİYE’nin önde kuruluşlarından olmaktır.
- Bu hedefimize; çalışanlarımız ile birlikte, müşteri memnuniyetini sağlayarak, sağlıklı gelişerek, evrensel kalite ve standartlar da ürün ve hizmetler sunarak erişmeyi umuyoruz.
- Başarımızın, müşterilerimiz ile olan dürüstlük, ahlak ve karşılıklı güvene dayalı olduğuna inanıyoruz.
- Müşterilerimizin kişisel beklenti ve gereksinimlerinin ortak başarımız için önemli olduğunun bilincindeyiz.
Biz VİKOSER olarak müşterilerimizin bize inanmalarını sağlamakla sorumluyuz.


Ürün ve Hizmetler

Vidalı Kompresör- İkinci El Vidalı Kompresör, Kompresör Fiyatları

#kompresör #vidalı kompresor #kompresör #ikinci el kompresör #kompresörler


Benzer Firmalar