MURAT ELEKTRONİK


Bahçelievler Mah Rüzgarlı Cad Güneş Ap 7/B

Telefon1: 03524377752

Telefon2: 05359224173

Fax:

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Murat Elektronik 15 yılı aşkın deneyim ve uzmanlığa sahip kadrosu ile Merkezi uydu,Güvenlik Kamera ve Hırsız Alarm sistemleri projelendirme,satış,uygulama,satış sonrası destek ve danışmanlık hizmetleri vermektedir. Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile Murat Elektronik sizin için en uygun Merkezi uydu ve güvenlik sistemleri çözümünü uygulamak ve sosyal hayatınızdaki huzura katkı sağlamak için yanınızda olacaktır.


Ürün ve Hizmetler


Merkezi Uydu Sistemleri, Güvenlik Kamera Sistemleri, Alarm Sistemler, Kart Geçiş Sistemleri
Site ve Apartman Yönetimi size Problemsiz bir Merkezi uydu sistemi ve Güvenlik Kamera Sistemini taahhüt ediyoruz. Sürekli kırılan kiremitlere son verin. Dijital yayın ile daha net ve kaliteli yüzlerce tv kanalı Türksat, Hortbird, Digitürk ve D-smart yayınlarını tek kabloda izleyin Kamera Güvenlik Sisteminizi Evinizdeki Televizyondan Takip Edebilirsiniz. ÜCRETSİZ KEŞİF
Murat Elektronik tarafından montaj ve kurulumu yapılan Merkezi uydu sistemleri sayesinde binalarınızın dış cephesinde çanak antenlerin oluşturduğu görüntü kirliliği ve çatılarda oluşan izolasyon problemlerinden kurtulmanızı ayrıca bireysel anlamda yapılacak çanak anten kurulum ve bakım masrafları bakımından da tasarruf sağlamanıza olanak verir.Murat Elektronik tarafından montaj ve kurulumu yapılan Kapalı Devre Kamera (CCTV) sistemleri sayesinde gerçekleşen tüm olaylar sürekli kayıt altında. Murat Elektronik, kuruluşlara ideal teknolojik güvenlik yapılarını oluşturabilmeleri için dünya güvenlik sistemleri devlerinden olan SONY cctv ekipmanları ile görüntüleme ve kayıt çözümleri sunmaktadır. Kapalı Devre Kamera (CCTV) sistemleri, farklı mekânlarda gerçekleşen olayların tek noktadan izlenebilmesi ve kaydedilebilmesi imkânını sunar. CCTV sistemleri sayesinde işletmelerde iş verimliliği arttırılabileceği gibi, güvenlik personeli bakımından da tasarruf sağlanabilir.

#merkezi uydu #Güvenlik Kamerası #alarm sistemleri #Kartlı Geçiş #uydu montaj


Benzer Firmalar