Türer Otomobilcilik


100 YIL SANAYİ SİTESİ ADİL ACAR SOK. NO:10

Telefon1: 02822612872

Telefon2: 05372264902

Fax: 02822616335

Web: www.mercedesparcamarketi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1975
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1975 yılında Bülent-Rükent Türer tarafından TÜRER TİCARET adı ile kurulan firmamız, ithalat-ihracat- oto alım satımı ve oto yedek parçaları satışı ve nakliyeciliği üzerine faaliyete geçmiştir.

(15 OCAK 1976 YILI - 298 SAYILI TÜRKİYE TİCARET SİCİLİ GAZETESİ )



Firmamız kurulduğu günden bugüne kadar ağırlıklı olarak Mercedes-Benz binek ve ticari araçların yedek parçalarının tedariği ve satışı üzerine hizmet vermektedir.



Firmamız bir aile şirketidir. Halen Bülent-Rükent Türer ve 2.kuşak olarak Atilla-Hakan Türer tarafından yönetilmektedir.



Marmara bölgesinde aktif olan firmamız 2010 yılından itibaren ticaret hayatına www.mercedesparcamarketi.com e-ticaret sistemini oluşturarak Mercedes-Benz binek ve ticari araçların yedek parçalarının tedarik ve satış hizmetini ülke geneline taşımıştır.



Ticaret anlayışımızda her zaman önceliğimiz KALİTELİ ÜRÜN daha sonrasında HESAPLI ÜRÜN olmuştur.



Hedefimiz, sattığımız ürünlerden şikayet almadan, montaj esnasında uyum sorunu olmadan belirttiğimiz süre içinde sizlere ihtiyacınız olan ürünü en hızlı şekilde ulaştırmaktır . Bu hedefimizin sürekliliğini sağlamak için belirli kalite standartlarına sahip, kalite ve uzun ömürlülüğünü ispatlamış markaların ürünlerini Mercedes-Benz kullanıcılarına sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Mercedes-Benz binek ve ticari tüm modellerin orjinal ve yan sanayi yedek parça tedarik ve satışı yapmaktayız.
Mercedes-benz A serisi yedek parça, Mercedes-benz B serisi yedek parça, Mercedes-benz c serisi yedek parça, Mercedes-benz S serisi yedek parça, Mercedes-benz Sprinter serisi yedek parça, Mercedes-benz vito serisi yedek parça, Mercedes-benz viano serisi yedek parça, Mercedes-benz w 124 serisi, Mercedes-benz E serisi yedek parça, Mercedes-benz w 123 serisi yedek parça, Mercedes-benz w 115 serisi yedek parça

#mercedes yedek parça #mercedes parça #yedek parça #sprinter yedek parça #vito yedek parça


Benzer Firmalar