kayseri evden eve nakliyat


hunat mah.reber sok. no.7

Telefon1: 0538 502 74 89

Telefon2: 0352 222 71 32

Fax:

Web: www.erciyesevdenevenakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:30
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

Kayseri Erciyes Evden Eve Taşımacılık; 2000 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kurulduğu günden itibaren çeşitli illerde bir çok firmanın ve yüzlerce vatandaşımızın taşımacılık işini garantili ve güven içerisinde üzerine düşen görevi yerine getirerek taşımacılık sektöründe ki yerini korumaya devam etmiştir.

Gelecek yıllarda da bu güveni ve kaliteli hizmet anlayışınız devam ettirme çabası ile hizmet sunmaya devam edecektir. Amacımız sektörde ki alanımızda başarılı ve kaliteli bir isim olarak kalıcılığımızı korumaktır.


Ürün ve Hizmetler


kayseri evden eve nakliyat
Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla, e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Erciyes Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder,nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi harcaması,eşyalarınızın hassasiyetine kaç elemanın geleceği ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici planlama yapılır. Eşyanın gideceği y
Evden eve nakliyat talebiniz bize telefonla, e-maille veya iletişim formumuzla bize ulaşmasıyla Erciyes Nakliyat eksperi evinizi sizin istediğiniz saat ve zamanda ziyaret eder, nakliyat talebinize uygun planlama koordinasyon ve eşyalarınızın hassasiyetine göre taşıyabilecek büyüklükte araç, eşyalarınızın hassasiyetine göre ambalaj malzemesi harcaması, eşyalarınızın hassasiyetine kaç elemanın geleceği ve eşyanızın sigorta değeri gibi çalışmaları tespit edici planlama yapılır.

Eşyanın gideceği yeni yerinde ziyaret edip sonradan olabilecek riskleri en asgariye indirir.Evden eve nakliyat için nakliyat şirketi arıyorsanız bizde doğru adrestesiniz.Taşımacılıkta Kayseri merkezli nakliye taşımacılık şirketi olarak uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

Her çeşit eşyanın taşınması için gerekli olan ambalaj malzemesi ve bu malzemeyle eşya taşınması sırasında eşyada oluşabilecek hasarı asgari düzeye indirebilecek uzman eleman kadroları, geçen süreyle birlikte evden eve taşıma şirketimiz bünyesinde oluşmuştur.

#kayseri #evden #eve #nakliyat #taşımacılık


Benzer Firmalar