demir inşaat


Abuziya Caddesi Özgüray Çarşısı no:9 B Blok / 56

Telefon1: 05415422730

Telefon2:

Fax: 02121234567

Web: www.demirinsaatdekorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:8 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

sektördekı eksikleri ve ihtiyaçları karşılamak ve insanlara daha iyi hizmet vermek adına kurulmuştur. Demir inşaat önceliği eski binaların yenilenmesine verilmiştir. Dış cephe mantolama başta olmak üzere çatı, iç cephe, boya, enerji, su yalıtımı ve çevre düzenlemesi yapmaktadır.

Vizyonumuz; Amacımız; İzolasyon (ısı yalıtımı) sektöründe en iyi hizmet ve kaliteyi sunmak alanında her özelliği ile farklı ve lider olmak.

Misyonumuz; Müşteri odaklı olmak. İnsanların faydasına ve yararına işlerde öncü ve lider olmak. Uygulamalarımız ve hizmetlerimizde sağladığımız güvenilirlik ve yüksek iş ahlakı ile müşterilerimizin ilk tercihi olmak . Müşterilerimiz ve çalışanlarımız değer oluşturan bir mantolama firması olmak. Demir inşaat yıllardır bu sektördeki ilgi ve birikimlerini kalite ve hizmet olarak müşterilerine yansıtmak istemesi düşüncesiyle yola çıkmış ve bu doğrultuda çok kısa sürede bir çok projesine imza atmıştır. Demir inşaat kendi bünyesinde bulundurduğu teknik kadro ile doğru yerde doğru çözümler üretebilmeyi kendine ilke edinmiş müşterilerinin sadece iş sırasında değil daima yanında olmuştur.Demir inşaat doğaya ve çevreye zarar vermeyen insanlığın faydasına olacak her türlü projeye kendini misyon edinmiştir. Demir inşaatın amacı tüm insanlığın yararına ve faydasına olan ürünleri tanıtmak anlatmak ve en uygun şekilde uygulamaktır.


Ürün ve Hizmetler

dış cephe mantolama, iç ve dış tasarım, ısı yalıtım sistemleri, çatı tasarımı, çatı onarımı

#mantolama #ısı yalıtım #çatı kaplama #iç ve dış dekorasyon #


Benzer Firmalar