Anasayfa » Boya » Boya Sanayii » ANTALYA Boya » Güneş Dekorasyon

Güneş Dekorasyon


Merkez

Telefon1: 0537 467 35 37

Telefon2: 0544 740 10 08

Fax: --

Web: gunesdekorasyon.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1990`lı yıllarda başladığımız meslek hayatımıza kendi ustalık tecrübelerimizle oluşturduğumuz ekibimizle daha uzun yıllar faaliyet göstereceğimize inanıyoruz.
Çünkü ilkelerimizi kaliteli işçilik, kaliteli malzeme, gününde iş teslimi, zarar etsek bile yalansız bir ticaret oluşturmaktadır. Faaliyet alanlarımızı genel olarak kaba inşaat sonrası dekorasyon işleri oluşturmaktadır.
İç dekorasyonda boya, izolasyon, çelik kapı, iç kapı, sıva, şap, fayans, masif parke, laminant parke, duşakabin, PVC doğrama, su ve elektrik tesisatı, kırım, kartonpiyer, asma tavan, bölme duvar ve tüm alçı dekorasyon işlerinde tecrübeli kadrolarımızla hizmetinizdeyiz.
Uzman kadrosu ve eğitimli yöneticileriyle sizlere en iyi hizmeti vermek için sizleri de bizle çalışmaya davet ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Alçı & Sıva, Asma Tavan, Kartonpiyer, Fayans & Seramik, Parke & Laminat Parke, Boya İşleri, Yalıtım, mantolama, dış cephe mantolama, mantolama sistemleri, ısı yalıtımı, çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu çatı tamiri, çatı yalıtımı, çatı izolasyonu, Çatı Su İzolasyonu, Tüm Çatı Yapımı Ve Çatı onarımı işleri Ayrıca dış yalıtım, dış cephe giydirme, Dış cephe yalıtım sistemleri, dış cephe mantolama sistemleri, ısı yalıtımı, bina ısı yalıtımı, su, ısı, ses, nem ve tüm izolasyon konularında her biri alanında uzman ekiplerimiz ile uzun yıllardır yalıtım sektöründe faaliyet göstermekteyiz.

# # # # #


Benzer Firmalar