Anasayfa » » » KAUÇUK ZEMİN DÜNYASI LTD ŞTİ.

KAUÇUK ZEMİN DÜNYASI LTD ŞTİ.


malazgirt mah. mihrap sok. no:8/a sincan ankara

Telefon1: 0554 898 47 71

Telefon2: 0506 747 36 10

Fax:

Web: www.kaucukzemindunyasi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KAUÇUK ZEMİN DÜNYASI San. Tic. Ltd. Şti Sektördeki yenilikleri ve gelişmeleri (Araç ve geniş Uzman kadrosuyla) yakından takip ederek, sahip olduğu tecrübesini, ar-ge birikimiyle birleştirerek, sektördeki yüzlerce önemli projeye imzasını atmış, saygın bir firmadır. Şirketimiz uluslararası kalite anlayışını ISO 9001:2000 Kalite belgesi sertifikalarıyla pekiştirmiştir..

Sevgili Müşterimiz,

Firma olarak ilkemiz; En kaliteli , tartan zemin , tartan pist ve tesisi en uygun şartlarda hizmetinize sunmaktır. Bunu yaparken inşa ettiğimiz tesislerin insan sağlığı ve çevreye uygunluk şartlarına azami derecede dikkat etmekteyiz.. Sahalarda kullandığımız Sentetik Çim Halılar, tartan zemin , tartan pist, bunları teknik şartnamede ve garanti belgelerimizde teyid etmekteyiz.

İlk olarak İstanbul, Konya, Kayseri, Ankara, Bursa gibi Büyükşehirlerimiz de başlattığımız bu çalışmaları daha sonra ülke geneline yayarak devam ettirdik. Artık Türkiye’nin her yerinde, Balkanlar, Ortadoğu, Orta asya, Avrupa ve Afrikada FIFA ve UEFA normlarına uygun sahaları otuz-altmış gün gibi kısa bir süre içinde teslim etmekteyiz. Yaptığımız Futbol, Atletizm ve Tenis sahalarının açılışları muhteşem törenlerle yapılmakta, Bu açılışlarda devlet erkânı, as futbolcular ve tüm spor severler sahaların kalitesinden ve çevreye uyumluluğundan dolayı memnuniyetlerini dile getirmektedirler.

KAUÇUK ZEMİN DÜNYASI San. tic. Ltd. Şti. deneyimli, dinamik, yeniliklere açık ve yetenekli ekipleriyle böylesi modern tesislere her gün bir yenisini ekleyerek yoluna devam etmektedir. Yaptığımız uygulamalar da son teknoloji makina ve ürünler kullanılmaktadır.



Firmamız güçlü arka planıyla bugüne kadar tamamlamış olduğu,projelerde olduğu gibi bundan sonraki hizmetlerinde de üretim ve hizmet kalitesini müşterilerine en uygun fiyatla sunarak her durumda koşulsuz müşteri memnuniyetini temel ilke olarak sürdürme kararlılığındadır


.
Amacımız güzel ülkemize İnsanlığa ve siz değerli müşterilerimize layık olduğunuz en güzeli sunabilmektir.

Saygılarımızla,

( KAUÇUK ZEMİN DÜNYASI ) BİR HÖCÜ İNŞAAT KURULUŞUDUR.


Ürün ve Hizmetler


KAUÇUK ZEMİN KAPLAMA
40x40 KAUÇUK KARO : 1. Genişlik 400mm, Uzunluk 400mm ölçülerindedir. 2. Ürün kalınlıkları 20-25-30-40mm olarak üretilmektedir. 3. Standart ağırlıkları 20mm - 18kg, 25mm - 22kg, 30mm - 26kg, 40mm -35kg` dır. 4. Kauçuk zemin kaplama malzemelerimizde kullanılan ham madde raspa tozudur. 1/3 cm kalınlığında lifli uzun malzemelerdir. Ürünlerimiz raspadan imal edildiği için granül gibi 1 veya 2 yıl içerisinde dağılma yapmaz çok daha uzun ömürlüdür. 5. Ürün içerisinde poliüretan yapı
Kauçuk zemin, kauçuk karo 40*40 kauçuk karo 50*50 2 mm den 4 mm kadarimalatlarımız vardır kauçuk halı ise 2mm den 10 mm kadar renkli çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.

#kauçuk zemin kaplama #kauçuk zemin #kauçuk karo #kauçuk halı #kauçuk parke


Benzer Firmalar