Anasayfa » Hidrolik » Makine sanayi » İSTANBUL Hidrolik » emin endüstriyel ürünler sanayi ticaret/yakup küçük

emin endüstriyel ürünler sanayi ticaret/yakup küçük


imes sanayi sitesi

Telefon1: 0216 521 86 81

Telefon2: 0538 214 75 54

Fax: 0216 540 16 68

Web: www.havalivehidrolikaletler.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1995 yılında ticari faaliyetine kalıp ve özel el aletleri üretimi ile başlayan firmamız daha sonralarında belirli müşterilerine havalı motor üretimi yapmıştır sektörden gelen talepler üzerine havalı el aletleri, makaralı otomatik sarımlı kendinden toplamalı hortum tamburları hidrolik silindir, hidrolik sistemler , ve ihtiyaç doğrultusunda özel makine imalatları yapmıştır dürüst ticaret anlayışı ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sektöründe söz sahibi olmuştur. Yılların tecrübesiyle hedeflenen nokta sadece satış değil, satış sonrası servis hizmetiyle de siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya devam etmektedir.
VİZYON:
Ürün çeşitliliğinde öncü, ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde, değerlerine ve ilkelerine sadık, teknolojiyi sürekli takip eden ve uygulayan, çevremizin toplumsal ve sosyal değerlerine katkıda bulunan, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen örnek bir şirket olmaktır.
MİSYON:
Müşterilerimize bütün ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmaktır.
DEĞERLERİMİZ:
•Dürüstlük
•Liderlik
•Profesyonellik
•Yenilikçilik
•Şeffaflık


Ürün ve Hizmetler


hidrolik silindir,hidrolik piston
hidrolik silindir ürünleri kendi sınıflarında kullanım amacına göre farklılık gösterebilmektedir, hidrolik silindir sistemleri çift etkili silindir, tek etkili silindir, yastıklı silindir, teleskopik silindir, tandem silindir, çift kollu silindir, döner silindir olarak sınıflandırılır. Hidrolik silindir üretiminde müşterilerimiz için en önemli faktör hidrolik silindirin çalışma mesafesi(strok)dir. Biz hidrolik silindir imalatı yaparken müşterilerimizin istediği silindirin çalışma mesafesine mil
SATIŞ TEKNİK SERVİS DESTEK VE TAMİR VE BAKIM YAPTIĞIMIZ HAVALI EL ALETLERİ :
Havalı somun sökme, Havalı matkap, Havalı tornavida, Havalı somun sıkma, Havalı avuç içi taşlama, Havalı kalıpçı taşlama, Havalı freze, Havalı zımpara , Havalı Döner zımpara, Havalı Daire zımpara, Havalı Titreşim zımpara, Havalı kalafat çekici, Havalı dekupaj, Havalı testere, Havalı perçin makinası, Havalı cırcır motoru, Havalı sac kesme makası, Havalı yan keski, Havalı kılavuz çekme, Havalı punta çürütme, Havalı cam fitili kesme, Havalı çivili raspa, Havalı sosis tabancası, Havalı zımba tabancası Havalı mikser, Havalı tork kontrollü aletler, Havalı eğe motoru, Havalı mikro taşlama , Havalı dik boru taşlama, Havalı polisaj Havalı bant zımpara, Balanser, Havalı motor
HİDROLİK ;
Hidrolik silindir imalatı , Hidrolik ünite , Hidrolik pres imalatı ve hidrolik ürünler satışı
PNÖMATİK ;
Pnomatik silindir imalatı ve satışı .havalı motor (pnomatik motor) imalatı , hava tesisatı ve sistem kurulumu.
ÖZEL ÜRETİM VE SERİ İMALAT ;
Hava ile çalışan özel makina ve el aletleri imalatı , hidrolik ile çalışan makine ve el aletleri imalatı egzoz spiral boru imalatı .

#hidrolik silindir #hidrolik piston #havalı el aletleri #egzoz spirali #makaralı hortumlar


Benzer Firmalar